Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 8:23:19
|
|
|
|
Muffin
|
Iz radovednosti. Na MON-u so večkrat omenjali forum RR in v začetku sploh nisem vedla za kaj se gre. Potem pa je ena dala link in sem šla pogledat. In zdaj sem vsak dan tu :) lp
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 8:33:32
|
|
|
|
HuAnita
|
jaz pa nekje aprila lani, podobno kot Annny, nič kaj pojma o :duda:, vtipkala sem nosečnost, pa je to vrglo. Je pa hec, da sem delala v službi, ki je skrajšano tudi RR, pa mi je bilo potem ful hecno, če me je kdo vprašal: a si še na RR? Jaz opa: valda, non-stop (pa sem bila že davno v porodniški). Se opravičujem, ker sem spet odprla to temo. Nisem gledala za nazaj.:ups:
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 8:48:52
|
|
|
|
MINEJA
|
Brskanje po netu je obrodilo sadove, seveda iz radovednosti in dolgačasa v času bolniške v nosečnosti ... :bravo::bravo::bravo: za RR
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 9:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Septembra 2004, ko sem ugotovila da sem prvič noseča in nisem mela pojma, kaj naj jem. Pa sem vtipkala v najdi.si nosečnost pa mi je rr vrglo ven in - evo mene.
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 9:26:43
|
|
|
|
baguSka
|
hehe lani oktobra al septembra 1x na guglu :zmeden2:
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 9:31:38
|
|
|
|
*AnaL*
|
Oj jaz sem pa na RR šele od letošnjega maja, aktivna pa od junija. Ko sem bila na histero in laparoskopiji, sem iskala podatke o tem in čist slučajo naletela na tole. Ampak sem full vesela, da sem ga najdla, sej sem že precej zanimivih stvari prebrala tukajle. Res je super tale RR!! Lep dan!:rozica: Ana
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 9:39:15
|
|
|
|
baguSka
|
pa ne sam zanimivih stvari še ZANIMIVIH LJUDI!!!!8)8)
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 9:50:15
|
|
|
|
*AnaL*
|
Se strinjam baguska! Sem se mogoče malo nerodno izrazila Se popravlam: ... VELIKO UPORABNIH STVARI IN ŠE VEČ ZANIMIVIH LJUDI :rozica:. Sem se mogla kar mal dret.:)-:)-:)- Za vse pa še tole: :rozica: Zlati ste!
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 9:53:29
|
|
|
|
ZARA
|
Men je SANDY povedala!! Tenk ju :love:!!!
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 9:59:30
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Prjatlca mi je povedala ko je bla noseča (v ponedeljek je rodila :bravo:)...no, zdej sm pa kuhana in pečena tle gor :)
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 10:03:30
|
|
|
|
Pupica
|
hm...:zmeden2:...iskala sem info o :nosecka:, rojstvu, porodu in naletela na RR. O tem da sem ostala za vedno ni potrebno omenjati, aja pa tut kar nekaj prijateljic sem "zvlekla"v to. :sloncek:
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 10:13:38
|
|
|
|
baguSka
|
titi pupica..
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 10:14:16
|
|
|
|
Aja32
|
Lani jeseni, ko sva začela razmišljati o zanositvi... A:nosecka:
|
|
|
|
Kdaj in kako/zakaj ste 'prišle' na RR? 21.7.2005 12:04:12
|
|
|
|
anajmad
|
A ni bla ta tema že 1000x predelana:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: en lp:morje:D.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?