baby check mini (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

korinca -> baby check mini (5.7.2010 14:01:14)

Pozdravljene.
Po dolgem času se spet oglašam na tem forumu.
Zavestno sem se malo umaknila, da misel na otročka lažje preusmerim na vsakdanja opravila.
Skratka rada bi vas opozorila na lažne rezultate omenjenega testa.
Že drugič se mi je zgodilo, da je bil test lažno pozitiven. Druga črtica je bila sicer obakrat manj izrazita od kontrolne, vendar roza obarvana in enako debela. Torej ne samo nek obris, ampak čisto lepo vidna, enakomerno obarvana, le malo bolj bleda. Obakrat sem test naredila 14 dan po ovulaciji, ki jo imam po UZ točno določeno. Prvič sem se pač sprijaznila z očitno lažnim rezultatom, tokrat, pa sem šla iz firbca delati še krvnega (bhcg), ki je pokazal vrednost 0.655, torej absolutno negativno. S tem postom bi vas rada samo opozorila , da s temi testi očitno res nekaj ne štima. Ostali testi so pokazali realno stanje...

...pozdravček in lepe želje vsem upajočim in srečnim nosečkam...

Katy78 -> RE: baby check mini (5.7.2010 14:03:30)

Hm, meni je pa prav pokazal, in sicer sem naredila dva, saj kar nisem mogla verjet, da je res pozitiven. Potem sem naslednji dan kupila še CB in tudi ta je bil pozitiven. 

korinca -> RE: baby check mini (5.7.2010 14:11:13)

Kati, hvala bogu in povsem jasno je, da v večini primerov pokaže realno, vendar pa očitno o 99 % zaneslivosti očitno res ne moremo govoriti.
Res, da je ta testek najcenejši, vendar na tak način povzroči lahko veliko zmede.

mag3 -> RE: baby check mini (5.7.2010 14:33:05)

Ojla Korinca te pa res že dolgo nisem zasledila na forumu. Kako kaj s tabo?? 

Glede baby check mini. Jaz sem v tej nosečnosti prvi in drugi test čez tri dni delala s tem testom in oba sta bila pozitivna, kar drži. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Mogoče pa lažno kaže le v primeru, če ni nosečnosti pa pokaže, da je.

witto -> RE: baby check mini (6.7.2010 17:17:54)

Hm, vidim, da nisem edina ki ima take izkušnje z bc[sm=zmeden.gif]. Tudi meni se je parkrat pokazal omenjeni rezultat, ampak ko sem bila dejansko noseča, se je pokazalo kar orenk roza[sm=rozacrtici.gif] rezultat. Bolj me je zmedel cb, ja clear blu. Letos mi je kar dvakrat enkrat januarja in drugič februarja, pokazal tako močen plus, in to po točno določenem času,kot piše v navodilih tako je bil viden, da bi se ga še iz aviona videlo. In nisem bila noseča. Tako, da jast se ne zanesem na noben test več.

Rakica_80 -> RE: baby check mini (6.7.2010 18:43:45)

Meni je tudi pokazal CB + v januarju mescu, pa nisem bila noseča[sm=zmeden.gif]

Stran: [1]