|
RE: Dojiti vedno, ko joka?? 8.7.2010 8:44:42
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro! Včeraj nam je spet lepo uspelo Dojila na dobri 2 uri, zvečer je zdržala tudi 3 ure, potem smo se kopali, šli spat s pomočjo dude in je spala 5 ur!!! Ne morem verjet No, enkrat popoldne sma se po dojenju morale spet previt, pa je "izsilila" še enkrat na zizo - sem pač mislila, da ni dost jedla, ker je res hitro gotova - max 10 min, potem pa je 6x bruhnila je očitno drugič na zizi bilo preveč divans1 - oj zdravo, sva še vedno tu, a ne? Kot vidiš, smo ok, žal pa ne morem isto povedati za ZoyoEvo - je z deklico bolj kot ne po bolnišnicah čakam, da mi javi kako in kaj. Sem pa isto glede dude hotela vprašati tudi jaz Ja, sem vesela, da sprejme flaško. Sicer nimam prav nobenega namena velikokrat kam iti brez male, ker me kar dušit začne, če moram kdaj kam zletet za 10 min Še če jo komu dam v naročje (samo bližnje sorodstvo), moram bit vedno zraven, drugače ne dovolim. No, saj počasi se bom bolj sprostila. Upam. Drugače pa ja, bom poskusila načrpat, če ne, pa malo in atija res lahko vzamem s seboj. jakipaki - ja, res je, na forumih sem prebrala vse in preveč o vozičkih, pa o slabosti, pa o špikanju, UZ, meritvah itd. itd. itd. a da bi pomislila kaj potem, ko dete pride, ne to pa ni bilo časa, saj to bo pa šlo ... Zdaj se učim vsak dan sproti in sem v devetih nebesih, ko se malčica nasmeje
|
|
|