kaj pa kamp Jasenovo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

ksenjak -> kaj pa kamp Jasenovo? (5.7.2010 9:39:12)

Ko že v naslovu - ima kdo izkušnje s tem kampom? Sem ga slučajno zasledila pa se mi je takoj dopadel. Zdaj bi pa še iz prve roke kaj izvedela.

Hvala in lp

borkla -> RE: kaj pa kamp Jasenovo? (11.7.2010 16:58:09)

hojla
Mi smo dvakrat zapored kampirali v omenjenem kampu in nam je bilo zelo všeč.Kamp je manjši vendar zelo urejen in miren.Dostop do parcel z ad in prikolico je sicer malo neroden vendar je lastnik kampa zmeraj pripravljen pomagati.Wc-ji so zelo čisti,voda pri tuš kabinah zmeraj topla.Na obali je majhen barček trgovine pa v kampu ni a vsako jutro pripelje v kamp kombi kjer se dobi najnujnejše.(kruh ,mleko, pijače...)mi smo sicer hodili nabavljat v Šibenik kjer je tudi ceneje.Če imate mogoče kakšen gumenjak je bližnja okolica zanimiva saj je polno majhnih zalivčkov.Toliko o kampu če pa sem kaj izpustil pa sem na voljo.  L.p  Borut

neika -> RE: kaj pa kamp Jasenovo? (11.7.2010 21:46:09)

tudi midva sva gledala tale kamp. Sicer sva šele pri izbiri prikolice, najraje bi novo Adrio, pa nimava neke pametne izkušnje z nakupom in naju je malo strah.

borkla -> RE: kaj pa kamp Jasenovo? (12.7.2010 22:04:58)

Živ
Tudi midva z ženo sva dolgo razmišljala o nakupu potem pa sva našla 2 leti staro adrio unico 390 in sva zelo zadovoljna.Malo sva jo preuredila po svoje ,nabavila nekaj opreme in skupaj z otroci se že veselimo in nestrpno pričakujemo naslednji dopust.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Pred nakupom prikole sva tudi midva imela razne strahove kako voziti,ali lahko voziva z b kategorijo... kakšno opremo rabiva ...  Ta strah hitro prevzame navdušenje že ob prvem dopustu, zato nikar ne obupajta nad nakupom.Če pa rabita kakšne informacije pa kar na dan z vprašanji? Lep pozdrav Borut

neika -> RE: kaj pa kamp Jasenovo? (21.7.2010 20:48:59)

borkla, sem že sosednjo temo odprla, prosim, poglej, pa napiši, če se še kaj spomniš. V glavnem, počasi gremo v akcijo, nismo pa sigurni, ali bi jo že prvo leto dali na pavšal, ali ne.

prioriteta je majhen kamp, privatni po možnosti, največ 4 ure iz Mb.

Stran: [1]