powerwoman -> Splav (4.7.2010 23:03:55)
|
Pozdravljene. Temo sem objavila tudi na formu nosečnost - ss. Vendar ne vem, če bodo tam vesele te teme, glede na to, da večina tam žaluje za dojenčkom. Zato sem se odločila pisati tudi tu. Mene pa zanima nekaj. Ali moraš obvezno iti na pogovor v babiško šolo v LJ, če želiš opraviti splav???? Gre se za to, da sem trdno odločena, da tega otroka ne bom imela. Če bi hoteli imeti novi naraščaj, bi prekinili z kont. tabletkami. Menim, da sta dva otroka čisto dovolj. Če ne bi bila toliko mlada 32 let, bi si dala spodvezati maternico. Glede na to, da sem noseča 47 dni, in da je GV prazna-ploda ni, me zanima, zakaj, čemu in ali je nujno iti na ta pogovor. Je ginekologinja rekla, da bom morala iti 2x v LJ (nisem iz okolice LJ). Čeprav smo finančno v OK stanju, polovice hiše v naši lasti, redno službo imamo, enostavno ne želim imeti več otrok. Ta dva sta prava zakladka ki jih imam. Jutri nameravam iti tja. Pa ne vem, ali naj grem v ta pogovor (sem seznanjena z vsemi pravili, in stranskimi učinki, tako psihično kot fizično), ali naj grem direktno tja, kjer opravljajo splave. Saj niti ne vem, kje jih točno opravljajo. Hvala za odgovore. Lep pozdrav, powerwoman p.s. aja, tabletke ki sem jih redno jemala +- 1 ura, se imenujejo tabletke Cerazette. Ne vsebujejo prostragena. Je pa g. rekla, da je že nekaj primerov bilo takih (4 jih ona pozna), da so jemale ženske te tabletke, pa so zanosile. Tako da, sigurno sledi menjava tabletk ali pa mirena.
|
|
|
|