Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 16:52:37
|
|
|
|
ribica.
|
vedno oprala pod vročo tekočo vodo, z detergentom in krtačo.
|
|
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 17:16:54
|
|
|
|
Jada82
|
Jaz jih zdaj, ko je že večja vedno operem pod vročo vodo s praškom, pa ene dvakrat na teden prekuham v čisti vreli vodi - da ene 10 min vrejo. Probam čim manj komplicirat
|
|
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 19:30:04
|
|
|
|
ellie
|
Jaz jih sicer uporabljam samo za čaj in eno za mešanje AM za kašico. Jih pa operem z detergentom pod vročo tekočo vodo. Prekuhala sem jih samo prvič. Tu in tam jih prelijem s kropom.
|
|
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 19:35:49
|
|
|
|
botrca
|
S posebno krtačo za flaške in pod vodo.Prekuhavam ko se spomnim , cucelj pa menjam na 2-3 meseca.
< Sporočilo je popravil botrca -- 4.7.2010 19:36:27 >
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 19:41:31
|
|
|
|
žabica_
|
Prvi mesec sem sterilizirala po vsakem hranjenju (bil je nedonošen in smo morali res paziti, da je bilo vse sterilno). Kasneje pa sem sterilizirala nekje na 2-3 dni. Predtem sem stekleničke oprala pod vročo tekočo vodo (s krtačko za čiščenje stekleničk). Če nimaš sterilizatorja, lahko komot prekuhaš v vreli vodi (naj vreje 5 min). Vodi ni potrebno ničesar dodajati.
|
|
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 19:59:31
|
|
|
|
rožica2
|
operem pod tekočo vodo, tu pa tam namočim v vodo in dodam sterilizacijsko tekočino in pustim namočeno pol ure
|
|
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 20:09:50
|
|
|
|
somic
|
od prvega dne sem jih prala z detergentom in s krtačo za flaške in potem še dala v sterilizator. tako delam še vedno. ni mi odveč in nima kaj škodit
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 20:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Prekuhavala, dokler nisem prebrala, da jih pol ljudi samo pod vodo opere.
|
|
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 20:36:12
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožica2 operem pod tekočo vodo, tu pa tam namočim v vodo in dodam sterilizacijsko tekočino in pustim namočeno pol ure isto sem delala tudi jaz, dokler so pile AM po flaški, in čaj/sok seveda, sedaj pa tamala samo ponoči čaj/sok pije, in jo samo pod toplo tekočo vodo splaknem, in dvakrat na teden dam v pomivalni stroj, tudi cucelj
|
|
|
|
RE: kako čistite stekleničke 4.7.2010 20:40:26
|
|
|
|
AnciM
|
Perem pod tekočo vročo vodo in v pomivalnem stroju že od rojstva. Prekuhala sem samo nove. Stirilizirala nikoli. Saj moji joški tudi niso sterilni. so samo oprani pod toplo vodo z milom.
|
|
RE: kako čistite stekleničke 30.7.2010 22:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo vsako jutro prekuham ,brez dodatnih sredstev in čistil in so take kot nove..lp..
|
|
|
|
RE: kako čistite stekleničke 31.7.2010 21:51:04
|
|
|
|
naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca S posebno krtačo za flaške in pod vodo.Prekuhavam ko se spomnim , cucelj pa menjam na 2-3 meseca. enako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?