Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Punce, iamm eno prošnjo: Dajte na eno temo malo nižje Vesni napisat svoje predloge, da bo lahko kaj skup sklamfala, pa da bodo forumi taki, kot bi me rade....
punca ne more prej it spat, dkoler tega ne porihta;)
ja, če jo zdaj naročim bo ziher pred mojim prišla. saj se ne sekiram, sam lačna sem, pa sred noči mi tudi ni za jest. razmišljam da bi si sendvič nardila, pa naj sam požre dva pici, kaj pa je tak dolgo hodu.
a vete oni vic, ko greta dve lepinji po cesti, pa srečata pico. Pa pravi ena drugi: lej jo kurvico, kak je namazana:)-:)-
sanšanj a veš tist vic, ko je mož šel po cigarete............................................. ..................................................... ..................................................... .....................................................ž pa ga še zdaj ni nazaj
seveda se veselim...sem bla že 2x ampak se mi bo v 3tje še bol prileglo 9nebesa še 8 dni pa bom v 9nebesa sem pogruntala da sem prav odvisna od morja :love::ups:
Sončece, jaz sem tudi danes slišala en vic, ki ti bo čez nekaj ur mogoče prav prišel. Pijeta dva prijatelja za šankom do petih zjutraj Nato eden reče:"Moram it, grem napredavanje." Prijatelj vpraša:"Kdo pa predava ob petih zjutraj?" Žena, odgovori prvi.:)-