Menjava neprof. stanovanja Mb? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


jasnika -> Menjava neprof. stanovanja Mb? (3.7.2010 23:33:34)

Torej,...živimo v neprof. stanovanju v Mb-ju,..želeli bi se preselit v nekoliko večje stanovanje, otroka odraščata hči in sin in imata v res majhno sobico, možnost pregraditve ni,..torej sem začela razmišlajti o morebitni zamenjavi, ker pa je morda kje kdo ki bi želel v manjše stanovanje pa sem se odločila, da najprej poskusim srečo tako.

Hvala in lp


Jasna




Kerensa* -> RE: Menjava neprof. stanovanja Mb? (4.7.2010 7:33:04)

Za menjavo neprofitnega stanovanja se moaš obrniti na Občino (sama je ne smeš izvesti - nezakonito je in izgubiš pravico do stanovanja). Poteka pa tako, kakor v vseh ostalih občinah. Oddaš vlogo oz. prošnjo in če je razlog upravičen, ti jo odobrijo, potem pa čakaš, dokler se ne sprosti ali dokler ne nastane kakšno primerno stanovanje. Za LJ poznam primere, kjer so otroci prej odšli na svoje, preden se je zamenjava izvedla. Upam, da je v MB kaj bolje.




ajataja -> RE: Menjava neprof. stanovanja Mb? (4.7.2010 10:42:59)

Pri nas si lahko poiščeš sam zamenjavo ampak seveda morajo na občini to vedet jih moraš obvestit in oddat vlogo.




Arwenko -> RE: Menjava neprof. stanovanja Mb? (4.7.2010 14:07:56)

Ped nekaj časa smo se ravno pogovarjali v eni družbi, da je v MB kar precej večjih neprofitnih stanovanj praznih, zato ker tisti, ki so po cenzusih do njih upravičeni, ne zmorejo plačevat najemnine in zaprošajo za manjša oziroma jih vračajo. Tako da pomoje se ti kr obrni na stanovanjski sklad mariborski z vlogo in boš videla, kaj ti bodo povedali. 




Pinga -> RE: Menjava neprof. stanovanja Mb? (5.7.2010 8:18:34)

Oj !

Koliko veliko stanovanje pa imaš v mislih ?

Lp




jasnika -> RE: Menjava neprof. stanovanja Mb? (5.7.2010 21:02:51)

No končno mi gre pisat, nekaj me je jezilo.

Torej, želela bi imeti dnevni prostor v katerem bi tako spala z možem in 2 majhni sobici, ali pa eno večjo z možnostjo pregraditve za otroka,..to so želje.Sedaj sta otroka v sobici, ki je res majhna in je ni možno pregradir, edino nadstropna postelja je lahko noter.




Stran: [1]