Nori na mleko in mlečne izdelke, ostalo j (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

HuAnita -> Nori na mleko in mlečne izdelke, ostalo j (20.7.2005 20:47:04)

... po dopustu bi mala jedla samo mlečne izdelke, mogoče malo zelnjavne juhice, sadje in vse drugo pa je bljak in ne odpre ust!
Se še doji, kolikokrat hoče, kljub temu pa popije cca 2 dcl (razredčenega) prilagojenega mleka. Drugih tekočin ne mara, občasno naredi kak požirek vode iz mojega kozarca. Kljub spodbujanju noče in noče piti sama iz kozarca ali magičnega lončka...
A je kaj narobe, če 'visi' skoraj izkljčno na mleku in ml. izdelkih?

taca -> Nori na mleko in mlečne izdelke, ostalo j (20.7.2005 21:01:36)

Jaz mislim, če se še doji, dobi ostale stvari od tebe. Samo ti moraš potem jesti več teh stvari, ki jih ona sama noče jesti.

Maš -> Nori na mleko in mlečne izdelke, ostalo j (20.7.2005 22:03:02)

Poskusi jo prelisičiti :)- z mlečno-sadnim shake-om. Lahko ji narediš tudi sadni jogurt - koščki sadja v navadnem jogurtu. Če ima rada sir, pa naredi kakšno zelenjavo, gratinirano s sirom, ali testenine s sirom ali kaj podobnega... Možnosti je precej.
Če se ne pusti prelisičiti, se pa sprijazni s tem, da je to obdobje, ki bo minilo, in da je zaenkrat njena poglavitna hrana tvoje mleko, ki je še vedno super hrana!
Lp!

Maxica -> Nori na mleko in mlečne izdelke, ostalo j (21.7.2005 0:02:08)

Ja, moj je bil podoben. Sem ga prelisičila;) tudi tako, da sem naredila (po receptu iz Velike paparice) cvetačo v sirovi omaki. In mu je bilo njamsi, njamsi. Zato sem v tej sirovi omaki naredila tudi drugo zelenjavo, npr.brokoli. Probaj, morda bo všeč tudi vaši prinčipesi.:)

Blink1 -> Nori na mleko in mlečne izdelke, ostalo j (21.7.2005 7:25:24)

Hmmm...naša Je nekaj časa tudi jedla izključno samo mlečne stvari....Zdaj pa :hudicek: nič več. Jo moram prosit, da poje en Monte:zmeden2::zmeden2: Halo??? Prej je bil Monte zakon...zdaj pa :zmeden::zmeden:

No...po moje se te stvari spreminjajo. Neja zdaj raje poje kakšno klobasico in kruh, sir, meso itd...Hja...rastejo:bravo:

taca -> Nori na mleko in mlečne izdelke, ostalo j (21.7.2005 22:13:07)

Maxica, kako pa narediš to sirovo omako? Jaz bi jo tud nardila za našega pikca. Prosim :bravo::bravo::bravo: za recept.

Maxica -> Nori na mleko in mlečne izdelke, ostalo j (22.7.2005 10:38:22)

Sem ti odgovorila privat.:)

Stran: [1]