happymummy -> RE: Nastavek za WC školjko (14.4.2011 22:26:52)
|
ninush tut mi imamo oboje. ampak naš mali hodi samo še na straniščno školjko-brez nastavka. v bistvu je hodil najprej na kahlico,pol smo dobil nastavek,je šel parkrat gor,pol je pa ene parkrat še mal pomešal-enkrat nastavek,drugič kahla. ne konc je hodu sam še na školjko-brez dodatkov. tko da smo mi kar hitro pospravli in kahlo in nastavek. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] vsakemu paše kaj drugega. boš vidal potem pri svojem. kaj je boljše in s čim bo hitreje brez plenic pa mislim,da ni važno. kdaj začeti plenice dol- tut js mislim,da pred enim letom nima smisla. tm med 15-18 mes pa otroci že sštekajo zakaj se gre. in takrat je tut najboljši čas za odvadt. sam je paspet od otroka do otroka. eni prej drugi kasneje. jaz poznam 3letnike,ki so še v plenicah in ne kažejo nobenih znakov za it na kahlo. smo probal že dat plenice dol,ampak so ble vseen luže vsepovsod. na kahli pa je doživljal travme,tko da zdej je spet v plenicah-pa to ni moj otrok,ampak nekdo iz vrtca. najlepš je odvajat polet. ko je vreme toplo in so otroc lahko tudi sam v gatkah.še posebi na morju.je pa res,da niso vsi otroci takrt zadost stari. svetujem ti,da čimmanj kompliciraš in se obremenjuješ. ko boš vidla,da otrok ve kdaj ga lulat,kakat,ko boš videla,da bi bil mogoče že pripravljena za na kahlico pa probejte. pa ne preveč drame delat iz tega. in brez siljenja,ker to pa samo poslabša zadevo. pa srečno.
|
|
|
|