mala maja -> RE: odmrznjeno meso (3.7.2010 10:15:43)
|
Ojoj, ampak ni mi jasno kako se je lahko čez noč vse odtajalo. Če je bila zaprta bi moglo zdržat do jutra.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] Drugače pa meso za golaž pač skuhaj golaž, pa v 5ih piskrih če ne gre drugač, pa juho skuhaj (enako v več loncih) in lepo danes na kosilo povabi žlahto, kar bo mesa iz juhe ostalo pa lahko jutri narediš kruhove polpetke. narediš maso kot za kruhove cmoke, na ponvi popražiš čebulo, dodaš na drobne koščke narezano meso kar ga je ostalo od juhe, pa vse skupaj streseš v maso za kruhove cmoke. Oblikuješ polpetke, jih povaljaš v drobtine in spečeš. Pa jih imate lahko tople za kosilo, zvečer pa hladne. Še vedno ti pa ostane da se narediš fino pa raztalaš med žlahto al pa kakšni sosedi daš kakšen kos.
|
|
|
|