Za vse starše (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

KIKI**** -> Za vse starše (2.7.2010 21:54:52)

Tole sem dobila na mail

Pozdravljeni!   Ker se otroška revija "Srečko in Reksi", katere tehnični urednik sem, približuje proti koncu tretjega leta izhajanja, se mi je pojavila manjša težavica.   Primanjkuje mi namreč svežih otroških risbic, pesmic, spisov, pobarvank. Izdelkov je načeloma dovolj, a v tem času, opažam, se je izoblikoval krog otrok/bralcev/, ki mi konstantno pošiljajo svoje izdelke. Ker objavljam le podpisana dela, so se imena enih in istih otrok prevečkrat začela ponavljati, kar pa postaja moteče za pestrost revije.   Zato naprošam vse, ki imate otroke stare od treh, štirih let naprej, pa tja do 12 let, če so tako prijazni, da vaši otroci kaj narišejo ali napišejo in pomagajo popestriti Srečkov in Reksijev nabiralnik. Vsa dela bodo objavljena. Tamatiko popolnoma prepuščam avtorjevi domišljiji.     Hvaležen bom tudi, če ta email posredujete svojim sorodnikom, prijateljem, znancem, skratka vsem, za katere veste, da imajo male, ustvarjalne nadebudneže, ki bi bili veseli objave svojega dela v mesečniku "Srečko in Reksi".    Slike lahko kar fotografirane pošljete na moj mail: pecar.marijan@amis.net . Prosil bi le, če pripišete ime, priimek in starost otroka. V vednost: revija izhaja vsakega 20. v mesecu, čas objave pa je odvisen od količine poslanih risb, saj sta v reviji na voljo "le" dve strani nabiralnika.   Že vnaprej hvala za pomoč!   lep pozdrav,
Marijan Pečar
tehnični urednik revije "Srečko in Reksi" Izdajatelj revije: časopisna hiša Dnevnik d.d.

Stran: [1]