neboglasnica -> RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition (23.7.2010 22:29:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - ne vem, če te bodo spustili na obisk v P - so kar poostrili, sedaj je samo partner in sorojenec Itak, da me niso, pujsi debelujsi. Na spletni strani piše, da lahko, tam pa vratar niti še ni slišal za internet. Saj, če bi bila jaz ena brezbrižna bejba, ki bi brez pozdrava šla noter, bi bilo vse ok. Ne, ampak jaz koza na kubik, sem vratarja lepo pozdravila in ker sta mu dve pred mano spizdile noter, se je potem name obesil. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Aja, Populis me je klicala - imajo hudo, hudo vroče, nad Pagom pa ni navdušena (po njenih besedah - "je Pag ne vidi več"). Vračajo se v ponedeljek, potem gre pa Lara v varstvo, da se malo zredi, ker nič kaj pridno je. Seveda ne, če so pa v največji vročini tam, kjer ni sence. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Almera Jaz sem vas pa s septemberkami varala - smo se dobile v Brunarici Bizovik - luštna destinacija - ogromno ortoških igral, senčka, ter dobra ledena kava - super kombinacija za te vroče dni. ti predrznica, ti A ne*? In potem se s tem še hvali?????? BTW: okolica brunarce - leglo klopov. IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi še tole, potem pa črta... pihanje svečke... žnjtič ... inu... ful luštno, na prvi ste kraaaasni, na drugi pa tamalčku kr vragci iz učk sekajo res je!!! Kjut fotke - itak. Inigo: lepeeeee fotke!
|
|
|
|