|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 10.7.2010 13:25:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej ... prihaja sobotno branje ... Kolk šponske fotke, Majuška, še posebej so mi lepe tiste skupinske - res prisrčno. 10 points za tvojega, bo še kdaj povabljen v našo družbo. No, jaz sem sicer začela z dopustom (v pon. uradno), včeraj je bla tud Anja zadnjič v vrtcu, zdaj 5 tednov na off. In sem misnla, kako bom uživala vsako minuto, sekundo - jok brate, odpade ... začelo se je sicer odlično - dvignila malečko iz vrtca, hopla v bazenček, jaz kuhala zraven, prelakirala njen kolešček še zadnjič s prozornim lakom (ma, res se sveti in je ulala hud ), pa že čutim, kako me tišči med očmi (migrena varianta) ... sem bla pametna, da tablete ne rabim, k bo itak izginilo (sicer še nikol ni, ko me enkrat začne bolet, gre samo še na dol, a ostajam optimist, da kdaj bo pa drugače) ... anyway, ko se je mala guncala, jaz pa sem jo poganjala, se mi je že kar mal meglil, tko me je bolel (in še zlo sem se mogla potrudit - če je šlo premalo visok, je rekla: "Ni v redu, mami" ... ko sem izboljšala stil, pa: "Vredu je, mami. Odliiiiiiično") ... To make a long story short - odpovedati sem se morala mojemu dragemu Heathu Ledgerju & filmu A Knight's Tale (na moji listi top 10 simpatičnih filmov drugač), pojedla tableto, potem pa bruhala kot vidra - marička, ej, če nisem šla ene 15 x - na koncu sem samo še žolč ven pljuvala ... in prav se mi je nabralo za 2 pljunka & dobrodošlo stranišče ponovno ... hm, strange things happening, really ... zakomirala sem šele okoli 11-ih (na trenutke sem že pomisnla, da NE bom preživela, k me je tko tiščalo, kot bi mi nekdo en kol zabijal v glavo), zbudila pa sem se z glavo kot vodenoglavec - feeling imam, k da sem brainwashed ... totalna butnskala lots-of-empty-space varianta - k da mam glavo samo zato, da mi ušesa narazen drži ---------------------------------------------- nanka, mojček, Almera za izvrstne dogodivščine/izlete/koncert, .... odklop, yes, yes, yes. , Lan, odlično si zaštartal. Vidiš, nastavek ... saj to imamo pa tud mi ... mogoče bi pa našo miss tud zanimal. Prejle sva glih osvajali kahlo (again) - jo je sama prinesla, si dala hlačke gor, se pozicionirala & sva čakali, zraven prebrali knjigico o medvedku in miški, k gresta na počitnice, prelistali mamino Confessions of a Shopaholic (tud film - ste gledale mogoče?) levinja, WB, kje se skrivaš, pupa. Don't be a stranger. Lupčka tvoji malečki za dvojkico, naj bo zdrava in vesela. zimska, he, he, jaz sem že 5000 + (glih sveže), pa da vidimo, kakšna titula me čaka Kaj pa počne moderator? Opis del?! Upam, da najdeš ustrezen sedež za Lana. Mi še nismo tko daleč, tko da sem bosa z nasveti na to temo, moram priznat. ohlapen vamp, adijo - vozičkanje, vozičkanje, vozičkanje, pa se je poslovil. 5 mesecev in je blo to to. Ko in če bom še kdaj na tem, poročam prihodnjič. Umpa, čist te razumem, da te obhajajo take misli - to pride in gre. Tako kot povsod imamo seveda tudi mame vzpone in padce, trenutke, ko se počutiš, da bi s svojo energijo lahko premaknil cel svet, na drugi strani pa trenutke, ko se ti zdi, da nič ne gre tako, kot bi moralo, da ne zmoreš ničesar, da se preprosto nič ne poklapa tko kot bi se moralo. Kar glavo pokonci, vikend je tu, zadihaj na polno, vzemi si predah, odštekaj vse, potem pa pogumno naprej v nove boje. Smo s tabo, you know that. družba julijk - komot lahko priznam, da ste moje naj, naj frendice in zaupnice. Toliko časa kot preživim z vami in razmišljam o vas in malčkih, ne, toliko časa ne preživim z nobeno frendico. Toliko stvari, kot sem tule zlila na papir - upsi, v poste - nisem sigurno še nikomur. Vedno ste tu, v dobrem in slabem, pri tej ali oni temi, tu je vedno življenje, energija, smeh, veselje, tudi jok in žalost - reči that make the world go round ... resnično uživam, ste kot moja razširjena družina. Love ya all! lepe, brezskrbne dopustniške dni vsem, ki se odpravljate ali pa ste že pičile na lepše - ENJOY!
|