Majuska -> RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del (8.9.2010 20:05:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Dobro jutro! vrtec: danes jo je tatko peljal in je rekel, da je ena punčka tako zelo kričala, da se ga je Lara kr za nogo prijela in čukast gledala. Pol ji je pa pokazal da ma tam piskere in kuhalnice je pa po luftu odletela kuhat. Ji bomo mogli nabavit uno kuhinjo plastično. Grem na bolho pogledat če je kaj. pri nas je danes jokal en fantek iz sosednje skupine, se ga je slišalo na hodnik, ko sem čakala ... mu je morala vzgojiteljica razložiti, da je očka v službi in da pride ponj, ko se naspi ... revček se mi je kar smilil, je točil taaaakeeee solze [sm=smiley19.gif] Z Laro sem šla včeraj na pregled k ortopedu in pokazat slike od rentgena. Pravi da ima v trtici zaraščena dve kostki / dva vretnčka. Če bo ostalo nemoteče in bo rastlo naprej bo OK. V slučaju nepravilen rasti teh dveh kostk naprej pa bo potrebna operacija - sem bila kr mal šokirana najprej. populis, najprej zate [sm=smiley31.gif] da se malo potolažiš ... vem da to ni lahko, ampak ne misliti preveč na najhuje, mogoče bo pa vse OK in ne boste rabili operacije. Ste dobili pa še soliden datum za naslednji pregled, se mi zdi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|