Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 22:29:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ eeej kak fajne slikce od včeraj luštne ste vse, Almera pa kr sije Hvala, to pa naredi pavza od otroka in moža- sem res prav crknjena ob večerih zaradi Bora in potem mi prav paše tak solo night pajade, kaj se ven vlečeš ob pohvalah tko kot je moj rekel - nosečnost ti paše
< Sporočilo je popravil Majuska -- 11.8.2010 22:33:45 >
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 22:30:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 22:30:48
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Kaj pa v primeru ko ne dobim dopusta takrat ko je vrtec zaprt, kasneje gremo na morje in je spet ni, plačujem pa polno. OK vsaj zadnje leto je to, drugo leto jo bom pa itak izpisala že julija.. se ti mogoče ne bo izplačalo, ker potem natka kot drugi otrok ne bo imela več zastonj in boš zanjo več plačala, ker bo lahko do konca poletja še v jasli uvrščena .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 22:31:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 22:32:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 22:35:22
|
|
|
|
Majuska
|
Populis, upam da se bosta čim prej naročili in še bolj upam, da se vse dobro izteče Nanka - kera fora od vrtca, ne razumem kako lahko kar zaprejo
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 22:35:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 22:39:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 22:59:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 7:05:13
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Dons sem pa mal bolš. Se mi zdi, da sem se kokr-tok naspala. Upam, da bom lažje delala, ker dons me pa kr neki dela čaka . IZVIRNO SPOROČILO: nanka Mi se gremo jutri kopat v Zambratijo, da vidimo če je morje še kaj toplo Jooooj, dej še mojga Timčka mal poglej..... Upam, da se boste mel lepo . Pa bravo za 9tko . Ste pa res dolgo časa klepal.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 7:06:03
|
|
|
|
tims
|
Populis, upam da dobite kmalu datum in predvsem, da ni nič hudega
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 7:28:33
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, uh sem danes zaspana ... noči so zame čisto prekratke Evo, po hiši je že zaokrožilo, kam me bodo dali, to bo enih opazk uživajte ...
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2010 7:49:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 7:57:19
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Rebeca mislila sem počitnice kot malo premora od vrtca. in se strinjam s tabo... počitnice z babico in dedkom so zame točno to... ravno včeraj sem mojemu rekla, da je "koncept babica in dedek" zato, da se otročka malo razvaja in crklja... moji starši niso imeli mene časa cele dneve crkljat, tako kot ga jaz nimam na pretek, zato pa crkljajo svoje vnuke... jaz sem prav zaradi tega Lovra vzela iz vrtca 14 dni prej preden gremo na dopust, da hodi k babici in dedku... uživajo tristo na uro... mislim, da je to hotela Flower povedat... ... glede brezposelnih... jah, kaj pa vem... vsak po svoje... sploh nimam mišljenja o tem ... me HB to ne zanima, pa upam, da me nikoli ne bo
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 7:59:01
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska julijke pred univerzo - prvič julijke pred univerzo - drugič (še moja malenkost) lepo... sem glih hotela vprašat kje ste to jajčka valile, pa vidim, da piše pred univerzo... lepo
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 8:04:20
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa populis, pa so zihr, da je ortoped pravi naslov? kaj pa če je kaj zlomljeno, zateklo itd? bom malo pooguglala.. umpa... ne mi zamerit, samo a veš, da ti vedno najprej na najhujše pomisliš?
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 8:05:28
|
|
|
|
tims
|
Rebeca, jaz z našo grem, če ima tako temp. Pazim pa, da ne laufa preveč okol, ampak greva raj samo z vozičkom, na kakšen sprehod. Pa ne glih po kakšni vročini, ampak raj tko dopoldne, ko je še sveže. Pa za Irayo.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 8:08:11
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Mi se gremo jutri kopat v Zambratijo, da vidimo če je morje še kaj toplo uživajte
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 8:11:37
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Iraya ima temp. 38,5...imela jo je že, ko je šla spat 38,2. zaenkrat ji še nisem kaj dala. bom videla kako bo kaj ponoči. ji pa teče iz noska. o ti bogca... kako je danes?
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 8:15:25
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower glugluglu jaz itak nisem šolnica, ampak vseeno pedagoški delavci morajo celoten dopust izkoristit med počitnici, po lastni izbiri imajo pa samo 2 dni. Vem, da ga ima največ en 37 dni, ker je star 50 let in ima otroka pod 15 let. Pod vsi ostali, sem pa mislila javni sektor. javni sektor na toti strani ti pove, da ima premalo dopusta... vsaj kar se mene tiče ... bi ga rada imela več... pri nas imajo tudi do 40 dni dopusta, ampak oni tik pred penzionom... na podlagi česa ne vem... a ne bi bilo bolje, da bi mladi z družinami imeli toliko dopusta, zdaj bi ga rabili, a ne pa imamo po kolektivni osnovni dopust 18 dni (po ZDR naj bi bilo 20 dni), potem se pa dnevi dodajo glede na delovne pogoje, otroci, delovna doba itd., no na vse to pa novinarji dobijo še 5 dni rekreativnega dopusta
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 8:17:29
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Evo, po hiši je že zaokrožilo, kam me bodo dali, to bo enih opazk jp, greba!!!! ampak ti nisem čisto nič fouš...
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 8:18:56
|
|
|
|
3jeMi
|
nič... zdaj je pa glede na nekaj mojih zgornjih postov res že čas, da grem na dopust... zoprna, sitna in nesramna za ponoret...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2010 8:22:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 12.8.2010 8:29:32
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Pa odvisno je tudi kako ima posamezno podjetje urejeno z internimi akti. Moj dela v gospodarstvu pa ima več dopusta, kot bi mu pripadalo v javnem sektorju. Že na 3 leta delovne dobe je dobil en dan zraven, izredni dopust mu recimo pripada tudi ob smrti starih staršev.. itd. Recimo midva z mojim imava približno enako delovne dobe, pa imam jaz 22 dni dopusta, on pa 26. saj pri nas je isto... na 3 leta delovne dobe 1 dan dopusta, no, ja za smrt staršev ne vem če, dobiš pa 1 dan za poroko otroka, pa 2 dni za svojo ohcet...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 12.8.2010 8:31:11 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2010 8:33:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......