lučka 25 -> RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del (24.11.2010 18:40:29)
|
Ojla! Da najprej poročak kako je z nami, da vas ne bo skrbelo. N je imala včeraj gotovo vročino, ker sem danes opazila, da ji spodaj hočta ven pribosti obe dvojkici. Je pa danes veliko boljša, glede na to, da je spala 12,5 ur ponoči je res lahko naspana. Jaz pa imam tudi zobarja, da mi porihtajo zob. lana, ah ta AM. Pri nas ni bilo težav s tem. Težave smo imeli ko smo začeli z mlekom za alergike, ki je noro grenk. Ko pa smo alergijo na KML prerasli pa tudi ni bilo težav z Aptamilom (čeprav s v B rekli, da ponavadi potem nočejo piti drugega mleka). Mogoče poskusi še s kakšnim drugim AM. ajsi, ja še malo pa bo december. Smo ravno danes pisale program za december (jaz mu rečem nori december, ker je poooolno enih dejavnosti), ki se začne že naslednji teden. Res je šlo hitro naokoli. Pa pri vas, a še dojiš M? goldy, navijam za špikanje. gapi, lepa hiška. A ne, še posebej, ker ste končno na svoje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] biba, midve z N nisva šli na tsito razstavo. Sem se malo pozanimala, pa so mi rekli, da je N še malo premajhna, pa res je veliko vlage v teh rovih. Tako da grem naslednje leto magari sama. Glede blazin pa. Mi imamo tisto, ki jo dobiš preko napotnice v RA. Je res super. No naša N jo je dobila od strica ob rojstvu - je bil tako vesel, ko je dobil nečakinjo. Je pa draga, ampak za moje pojme vredna vsakega denarja. Reby, kako kaj špike vplivajo nate? A tudi danes glava boli?
|
|
|
|