biba007 -> RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del (6.10.2010 10:48:16)
|
Helou, da javim na brzino: - Smo nazaj. - Plavanje super. - Prvič zboleli. Rahlo kašljamo in kihamo. Nosek zamašen. Pravkar ugotovili, da sesalca ne maramo[sm=hudicek1.gif] - Totalno zmatrani. Rabimo dopust. Gremo novembra na križarjenje[sm=smiley4.gif]. Tole je pa tako super - si bom kar sposodila. IZVIRNO SPOROČILO: Reby andreja - ooo, tebe pa res dolg ni blo. A spet ste bli pr dohtarjih? Goldy - pikapokice za Aljo. Revica. Drisko ima sigurno zaradi AB. Meni je P rekla, da če bi bila driska, naj takoj pridema s T nazaj, da bo dala druge AB. Ampak pr nas je vse ok. ajsi - vi ste že zdravi? punsha - super za nov postopek. Upam, da bo uspešen. kimsy - očitno so se začeli dnevi zamašenih noskov. Pa tam vse do pomladi... bibon - a s te že nazaj? obi - kako ste vi? Kaj bolje? Semper - ste že šli nazaj v vrtec? lučka - hvala bogu, da N ni imela klopa, fajn, da sta takoj opazla. Mmmm, kostanj, si mi lušte nardila. Rebi, super, jajček poznam. So stolčki mamut? Pa hvala za podsodbo: Fredota smo potem sicer spotoma kupili (je bilo mamo strah, da bi sposojenega poškodovali- sem smotka, ja, ampak skrbna smotka[sm=smiley9.gif]), hlačke so pa super. Zakon za hladne bazenčke. Pa še šik. Bomo pa tole najbrž upgrejdirali na grelkota http://www.aquafun.si/images/Aquafun_Grelko_6.jpg. A morda veš, takole mimogrede, kakšna je Atlantis politika glede neoprena in/ali pleničk?
|
|
|
|