lučka 25 -> RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del (5.7.2010 22:15:13)
|
miška, vdiš sem že nekaj pomešala. Ja si res rekla, da bi začela pri 4, ampak ker sta nedonošenčka ste pa začeli pri 5. No, važno da je en nasvet več. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Si me pa z rukolo sprovocirala, jo bom jaz tudi probal dat N. lana, kaj pa vem kako je s temi vodenimi kozami. Jaz sem slišala, da tako majhni je bolje da jih nimajo. Ali pa se zgodi, da se lahko kasneje ponovijo, če jih prehitro dobio. Tako da jaz ne bi hodila okoli otrok z vodenimi kozami. Čeprav zadnjič sem mislila eni mami rečt, k je bla s hčerko na sprehodu, k je mela še polno svežih noric, res pa tud že veliko hrastic, da naj ne izpostavlja otroka, ker je to prevelik napor zanj. Mi je pa zanimivo, da jaz jem jih dobila kot otrok, pa to kar v močni obliki, pri 27 letih pa so se mi ponovile. Sem mogla bit 3 tedne!!! na bolniški, ker baje ni bilo dobro za mene, pa ker ponavadi so 3 faze noric oz. lahko 3x izbruhnejo in so dalj časa kužen...No otroke pa P pošiljajo v vrtec že takoj ko se hrastice začnejo delat (pa tud če je še kakšna svež). Pravijo pa, da je ponavadi več noric v telesu, še posebej na dihalih in je zato potrebno, da si pazljiv in otroka ne izpostavljaš naporom,...
|
|
|
|