betricija -> RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del (9.5.2011 10:18:55)
|
dan no mi prišli iz morja. sara bila pridna, kolikor je lahko bila. ponoči smo še kar spali, čez dan pa tudi presenetljivo veliko.torej bomo vajo ponovili :) je bil pa problem zaspat doma. se je drla skoraj eno uro, na koncu sem jo pustila v posteljici, da se je sama drla 5min, pol je pa spala.očitno ni več mogla. in smo spali do 4, ko je malo zajokala, spet masaža hrbta in trebuščka, pol sva se pa zbudili šele ob 6.40. niti ne vem,kdaj je moj šel v službo. sem mislila, da je zaspal.pa mi je prej rekel, da naju je obe poslušal, če še dihava.no sara še spi, samo jo grem pa zbudit, da ne bo spet jokca zvečer. jona, a vi ste tudi imeli težave s spanjem, ko ste nazaj prišli? super, da ste šli na morje čez vikend. je bil res lep vreme. urshy, sori, ker sem T postarala za 1dan. obljubim, da ne bom več naredila te napake :) kura, preveč sem za morje razmišljala. ostale ste v redu? se potepate? teta m, spite??vidim na fb, da korenjček rada je. naša se mi je zadnjič skoraj zadavila..brrr.bom pa vztrajala..ne bo sam po flaški vlekla. tko, aja, vrtec..razgovor...so nas dali na čakalno listo...klinc vse skupaj...bomo vidl... no, sara je pokonci...paaaaaa paaaaaaaaaaa
|
|
|
|