Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nepravilnosti ploda oz. dedne napake 2.7.2010 12:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Grozna sm. Očitno sm se zatipkala. Da nadaljujem svoje vprašanje. Merjenje NS določa možnosti za Downov sindrom. Ali je na tem pregledu možno videti še vse ostale napake ploda? Če je recimo test za DS ok, kaj pa ostalo, katerakoli druga prizadetost otroka, kje in na podlagi česa se to vidi? Strah me je predvsem zaradi tega, ker ima mož prizadetega polbrata (ista sta očeta), ker pa žal nimajo stikov, ne vem kakšno napako ima ta fant. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Nepravilnosti ploda oz. dedne napake 2.7.2010 16:06:33
|
|
|
|
ribica.
|
ja določene stvari se vidijo, odvisno kakšne napake pač ima otrok. Pri nas se je videlo. Nekatere stvari se vidijo pa šele kasneje, recimo na morfologiji. Če imate v družini koga prizadetega te pa tkao morajo malo bolj podrobno vodit, in bi ti mogoče lahko celo pripadala AC. POzanimaj se!
|
|
|
|
RE: Nepravilnosti ploda oz. dedne napake 16.7.2010 22:06:50
|
|
|
|
carly
|
Pri nas sicer ni šlo za dedne nepravilnosti, temveč za nervološke, pa do 8 meseca nismo vedeli da bi bilo karkoli narobe, kljub nuhalni in uz na vsakem pregledu, potem pa šok, ko sem imela zaradi prevečl plodovnice ctg in potem urgentni cr ker se glede na ctg z otrokom ni dobro godilo.Fantka sva po parih dneh boja na žalost izgubila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?