Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 2.7.2010 19:00:17
|
|
|
|
shyshy
|
Najbolje da najprej poskusta naravno, če se nekaj časa ne prime pa z BMP. Ne si delat scenarijev kako ne bo uspelo še predno probata po naravni poti Srečno!
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 29.9.2010 14:02:05
|
|
|
|
Tima99
|
Anonimen! Ali vama je prvič uspelo z IUI?
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 29.9.2010 14:02:33
|
|
|
|
Tima99
|
< Sporočilo je popravil Tima99 -- 29.9.2010 14:03:15 >
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 12.10.2010 10:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
se opravičujem za pozen odgovor zanosila sem v drugem postopku IUI. . na drugem začneva delat konc leta, resnično upam da bo šlo po naravni poti. . .ker dvomim da bom šla vse še enkrat skozi. Tima99 a si v postopku IUI?
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 12.10.2010 10:35:03
|
|
|
|
Tima99
|
Ja Anonimen! Sem v prvem postopku IUI, čakam na rezultate - upam na dobre.
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 12.10.2010 13:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
a si na Gonalu? kdaj pa je NE pričakuješ držim pesti da rata v prvo
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 12.10.2010 13:06:55
|
|
|
|
Brinka
|
Anonimen: upam, da vama rata naravno :) Tima99: tudi jaz čakam na rezultate prvega IUI! Ti želim vso srečo!!!! Pa me še nekaj zanima:kateri dan v ciklusu so ti pa delali IUI?
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 12.10.2010 16:33:19
|
|
|
|
Tima99
|
Živjo! Jaz sem na Menopurju, IUI sem pa imela že 10 dan ciklusa - pojma nimam zakj tok hitr! Jah prčakujem je NE enkrat okol 25tega! Sploh nočem razmišlat, da se ne obremnjujem preve, čeprov.......Sej vse vesta kako to gloda...
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 12.10.2010 17:22:19
|
|
|
|
Brinka
|
Jaz tudi 10. dan ...šele 13 dan sem čutila bolečine značilne za O...tako da mi ni nič jasno... jaz je tudi NE pričakujem nekje 25. ali 26...
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 12.10.2010 17:35:38
|
|
|
|
Zojatisa
|
punce držim pesti za vas
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 12.10.2010 18:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Brinka HVALA jooj punce kako vas razumem in močno močno stiskam pestke da vam rata. Jaz sem imela prvič 12 dan, drugič pa 11 dan cikla, sem bla pa na Gonalu in sm mela zeloo velike folikle 22 25 . . bolel je pa k hudič. . pa od začetka sm čutla kod da se mi bo vsak čas ulila. . pa je ni bilo
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 14.10.2010 20:13:53
|
|
|
|
Dorianna
|
Živjo! Tudi mi imamo doma že enega zelo živahnega iui-jevčka, ki bo naslednji mesec upihnil prvo svečko. Ker ne želiva, da bi bil edinček bomo kar štartali s postopkom. Ne delam si utvar, da bo ratalo naravno, pa še biološka ura trka na vrata, zato kar gremo v akcijo. A boste ostale pri centru, kjer ste že bile in kjer vam je uspelo al boste menjale?
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 15.10.2010 8:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Dorianna a vi boste pa kar direkt šli v postopek. . a si tud že z gin govorila o tem? Kam ste pa hodili . . v Leonišče? pa ti ni treba čakat pa delat na vsaj eno leto, da te dajo spet v postopek. . a moreš spet vse preiskave dat skozi, al lahko kar takoj začneš? če veš kaj o tem bi res prosila za odgovore HVALA lp
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 15.10.2010 12:51:42
|
|
|
|
Dorianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dorianna a vi boste pa kar direkt šli v postopek. . a si tud že z gin govorila o tem? Kam ste pa hodili . . v Leonišče? Ja, meni je moj gin rekel, da takoj, ko se bomo odločili za še enega naj kar pridem po napotnico. Mislim, da je brez veze čakat ponovno leto, če že veš, da imaš težave. Prvega smo 'dobili' na GK Lj - sedaj pa razmišljam, da bi šli kam drugam. Zoprno mi je, ker je na GK tolk za čakat, še bolj pa so mi zoprne ure uz, ko praktično zamudiš pol delovnega dneva. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pa ti ni treba čakat pa delat na vsaj eno leto, da te dajo spet v postopek. . a moreš spet vse preiskave dat skozi, al lahko kar takoj začneš? Mislim, da ne, ker imaš vse preiskave že od prej opravljene. Jaz sigurno ne bom čakala še enega leta, ker nisem več rosno mlada . A vidva bosta čakala? Sta tudi na GK Lj?
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 15.10.2010 13:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva bla tud v Lj. . ja kam pa lahko še greš? V katerem postopuku vama je pa uspelo midva sva rekla da bova probala če rata rata, drgač pa nič. . . sam nevem če se bom jaz sprijaznila z tem NIČ ubistvu pr nama ni bilo uzroka zakaj ne uspe. .
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 15.10.2010 17:39:51
|
|
|
|
Dorianna
|
Lahko greš v Mb ali pa v Postojno oz k Rešu v Dravlje. Tako, da izbire kar nekaj je. Nama je ratalo v tretje, pa pri vas? No, midva se ne bova dala kar tako, ker si zelo želiva 3 otroke , tako da bo treba še kar nekaj dat skoz. Tud pri nama niso našli konkretnega vzroka.
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 16.10.2010 8:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
nama je v drugo uspelo MB je mal predaleč, koliko je pa za čakat pri Rešu, a mogoče veš? Me je začelo kar zanimat . . mogoče bom mojga prepričala da gremo še enkrat, če nebo uspel . . .Midva bi rada ba samo še enega Koliko si pa stara če ni skribnost?
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 17.10.2010 9:04:56
|
|
|
|
Dorianna
|
Pri Rešu si zelo hitro na vrsti (na prvi pregled se čaka cca 14 dni, potem pa čisto po dogovoru - lahko začneš tudi z naslednjo M), res pa je, da on ne dela iui-jev. Gre takoj na ivf. Midva imava 34 let, pa vidva?
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 17.10.2010 9:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
pa to samoplačniško al na napotnico. . no sej bova vidla, sicer sem rekla da več kot 3leta razlike nebi imela. . tako da tud če zdej začneva pa če bo čez cca 1leto, bo kr ok kontracepcije pa itak nimava, ker jaz nesmem nič hormonskega Jaz jih imam 30, moj pa 28 . . . Nooo pa sej vama še ne tiktaka iz katerega konca pa si? jaz sem okolca Lj proti Dolenski
|
|
|
|
RE: prvič IUI kako pa drugič? 17.10.2010 20:45:38
|
|
|
|
Dorianna
|
Anonimna, pošlji mi zs, pa ti še kaj več napišem, jaz ti ga ne morem, ker si anonimna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?