birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (19.7.2010 8:12:47)
|
Jutro, kako ste? Pri nas je že kreg navsezgodi zjutri. Jah,Neli pa Kristi, skup se sam kregata, narazen se pa pogrešata[sm=smiley13.gif] Mah, bo že[sm=smiley1.gif] Vikend je šel pri nas kr mimo, v soboto smo kužiko od mojih dveh strigla cel popoldne, pred tem sem pa zjutri v nulo otroško sobo pospravla pa v trgovino sva šla. Učer smo šli pa na en sprehod dopoldne, k sva misnla da bo Neli pol lažje zaspala... Ja, malo morgen, ni šla spat, k sta pa našadva pršča smo šli pa še do Zbilj. Tam je bla pa seveda k ni spala sitna k driska[sm=hudicek1.gif] Ah, ti otroc!!! V petek sem pol igrače jima mal ven vrgla k mata same brezvezne. No, so pršle sam do predsobe, jih še nisem uspela pospravt. Mam občutek da skoz neki delam pa nikjer nič videt. Včer sem bla pa pol čist kaput, zvečer sem misnla da mi bo trebuh odpadu. In sem ugotovla da tko to ne bo šlo več naprej. Da pa je vse skup še bolj popolno pa smo spet brez avta[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] In zdej je še garancija potekla in bova kao mogla sama financirat, ja, k da mam zdele usput za dat 400 eur. No, dons grem tko al tko z mami pelat Kristi k dohtarju na pulmo, pa se bova usput tam ustavle. Mam plan do konca **** in čist mal še fali da avto dava nazaj in da nam vrnejo denar, pa še pol razmišljam o kaki tožbi. Če ne pa majo da popravijo pod garancijo, sploh glede na to da dejansko če odšteješ tisto kar je bil avto na popravilu avta še nimava en mesec. Prekleta banda, zdele nama gre res vse narobe. In to dva tedna pred morjem. Sem se k sreči zmenila z našimi da če slučJNO NE BOVA MELA AVTA DA NAJU ONEDVA DOL PELJETA, SEVEDA Z OBEMA AVTOMA PA NAMA ENGA DOL PUSTITA. Ups črke. Ja, jst priznam da sem trenutno z živci na konc, pa so še ostale stvari k jih bom pa raj pustila ker sem že tko cel roman napisala... Se beremo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|