Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.10.2010 22:04:39
|
|
|
|
birdy
|
Še mal pa moj pride, jst sem odplesala en vroči ples, mam od speeda pri tem kar eno rajso po roki Ne, mal sem se opekla z robom likalnika, ma sem talent. Lep večer vsem skupaj in se beremo jutri
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 6:42:17
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 6:47:45
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana še spi,mene je pa mož zbudil in nisem mogla več zaspat .....ob 9.00 imam G-upam da bom videla našega kje naj kupim kostanj???v četrtek ga bojo v vrtcu pekli,ampak v dežju ne bom šla v gozd glede noric...res sem vesela,ja,ker sem celo življenje mislila,da jih nisem prebolela in zdej mi je res odleglo,ker ni v nevarnosti urša.......kako je s tabo???? se oblečt.....se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 8:11:49
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala vam za pikepoke - zlate ste Včerej sem čist obležala, pa školjko okupirala. Je šlo vse vn iz mene karkoli sem popila al pojedla. Še dobr da je moj bratranec prišel na kavo, da se je z Nejcem igral, pa še po Žiga smo šli skup. Popoldan je pa moj prevzel tko da sem bla jaz včeraj res na bolniški. Se mi zdi da sem danes boljša - vsaj sedim lahko tko da upam, da je najhujše za mano. Nejca mam dons še doma, Žiga je pa v vrtcu. čebela in birdy dobr opravta danes na pregledu vas morm še vse za nazaj prebrat tko da tekom dneva upam, da mi rata
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 8:12:53
|
|
|
|
Urša08
|
čebela kostanj se ponavadi na tržnici dobi al pa v kakšnem velikem trgovskem centru -hiper merkator, interspar,...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 8:35:16
|
|
|
|
Čebel@
|
sem prišla domov še na čokolino,zdej pa v ZD -upam,da ne bo vaga preveč pokazala ......Hana je spet šla full z veseljem v igralnico ....vsi so bili full pridni,tko da sem na hitrco lahko še z vzgojiteljico poklepetala in ni nobeden jokal ko sem bila notr,so pa mahali,ko sem šla urša......držim pestke da je mimo kako pa je Nejc?.....hvala za info. o kostanu-moram it na lov birdy....zdele verjetno že uživaš v gledanju vašga ,pa pa
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 8:46:34
|
|
|
|
tanci29
|
HELLLLLOOOOOO A ME ŠE POZNATEEEEEEEEEEEEEEEEE ravnokar so nas priklopli v svet
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 8:49:40
|
|
|
|
sjmm
|
jutro, dan!!!! čebelc@....hvala za lepo kavico! čebelc@ in birdy...fajn opravita na pregledih!!!! urša...sam d si mau bolš,,,super, upam, da bo šlo hitro na bolje!!!! mi2 sva kr pospala...je bla pa noč kr ok...je bil dolgo u svoji postlci....sam ta človeček čist skoz neki govori, vzdihuje, piha, jamra...celo noč no, zdej sva si pa mislije namočila in jih bova pomsala z mlekcom, pa en kofetek že diši...dons sva sama...Maj pa že v svetu risank...mu pustim še da pojem, pol pa greva med duplote aja...pa vreme je prekrasno...a se vam ne zdi
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 8:51:52
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HELLLLLOOOOOO A ME ŠE POZNATEEEEEEEEEEEEEEEEE ravnokar so nas priklopli v svet IIIIIIJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEE WELCOME TO THE WORLD kdaj kurblamo kulikopter
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 8:56:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan na delovnih mestih ... Mai doma ... čakava uro, da odrineva via MB zmenek je bil uspešen ... sem 2kg lažja urša... me vesli, da si boljše ... za vsak slučaj še malo čebel@ in birdy ... uspešen pregled, naj se čim lepše vidita sjmm ... za prespano nočko ... a ga luna nosi? ... dober tek tanci... kako ste se privadili na novo okolje?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:04:12
|
|
|
|
TAMIKA3
|
petrušk... kako ste? vročina popustila? ajvy... kakšen je bil prvi delovni dan? kako so pupe? baki... a še spiš? a nik še kašlja?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:05:56
|
|
|
|
Ajvy
|
oi.... Včeraj prvi delavni dan...hm..kot da imamo razprodajo....noro..... NOčka je bila obupna...če ni ena je druga jamrala....tko da ne vem...kaj se bo iz tega izcimlo.... Birdy...fino fajn glej Čebela...vse lepo na pregledu..... Urša....welcome back...revčka ena...dobr da nisi dehidrirala....drži se...veliko mislim na vaju punce... Tamika...jutro turbo mami ...spet si čist preveč pridna.... Sjmm....dober tek .....pa lep dan želim Ajvy---pejt delat
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 5.10.2010 9:11:03 >
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:08:10
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi.... Včeraj prvi delavni dan...hm..kot da imamo razprodajo....noro..... NOčka je bila obupna...če ni ena je druga jamrala....tko da ne vem...kaj se bo iz tega izcimlo.... Birdy...fino fajn glej Čebela...vse lepo na pregledu..... Urša....welcome back...revčka ena...dobr da nisi dehidrilala....drži se...veliko mislim na vaju punce... Tamika...jutro turbo mami ...spet si čist preveč pridna.... Sjmm....dober tek .....pa lep dan želim Ajvy---pejt delat saj še nisem nič naredila a si dopoldan?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:09:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
PUNCE, KAJ JE ZDAJ S SREČANJEM SE VIDIMO?? nam bi najbolj odgovarjala kakšna nedelja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:12:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi.... Včeraj prvi delavni dan...hm..kot da imamo razprodajo....noro..... NOčka je bila obupna...če ni ena je druga jamrala....tko da ne vem...kaj se bo iz tega izcimlo.... Birdy...fino fajn glej Čebela...vse lepo na pregledu..... Urša....welcome back...revčka ena...dobr da nisi dehidrilala....drži se...veliko mislim na vaju punce... Tamika...jutro turbo mami ...spet si čist preveč pridna.... Sjmm....dober tek .....pa lep dan želim Ajvy---pejt delat saj še nisem nič naredila a si dopoldan? kako ne---vsi so že popredalčkani.... Od 12 do 20 sem....taka full smotana ura....cel dan mi gre...ampak kaj češ...tut to se mora KAko ste vi---kako si ti?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:13:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce hvala vam za pikepoke - zlate ste Včerej sem čist obležala, pa školjko okupirala. Je šlo vse vn iz mene karkoli sem popila al pojedla. Še dobr da je moj bratranec prišel na kavo, da se je z Nejcem igral, pa še po Žiga smo šli skup. Popoldan je pa moj prevzel tko da sem bla jaz včeraj res na bolniški. Se mi zdi da sem danes boljša - vsaj sedim lahko tko da upam, da je najhujše za mano. Nejca mam dons še doma, Žiga je pa v vrtcu. čebela in birdy dobr opravta danes na pregledu vas morm še vse za nazaj prebrat tko da tekom dneva upam, da mi rata sam da si boljš
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:13:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 petrušk... kako ste? vročina popustila? ajvy... kakšen je bil prvi delovni dan? kako so pupe? baki... a še spiš? a nik še kašlja? helouuu... ne vročina še prisotna...ampak samo zvečer...sva glih od P....je reku da je tak virus, da je 2 dni vročina, pa pol 2 dni ne pa pol spet 4 dni bl zvečer....pogledal je še 1x ušeska....v enem čist mal mal vnetja, tko da za vsak slučaj trakec do jutri, da se nebi kaj hujšega razvilo....bolniška še do petka, ampak jutr pa u četrtek grem mal u šiht, drgač bom pomoje knižco dobila
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:13:21
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HELLLLLOOOOOO A ME ŠE POZNATEEEEEEEEEEEEEEEEE ravnokar so nas priklopli v svet IIIIIIJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEE WELCOME TO THE WORLD kdaj kurblamo kulikopter oo ohallo...super, da si nazaj....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:28:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi.... Včeraj prvi delavni dan...hm..kot da imamo razprodajo....noro..... NOčka je bila obupna...če ni ena je druga jamrala....tko da ne vem...kaj se bo iz tega izcimlo.... Birdy...fino fajn glej Čebela...vse lepo na pregledu..... Urša....welcome back...revčka ena...dobr da nisi dehidrilala....drži se...veliko mislim na vaju punce... Tamika...jutro turbo mami ...spet si čist preveč pridna.... Sjmm....dober tek .....pa lep dan želim Ajvy---pejt delat saj še nisem nič naredila a si dopoldan? kako ne---vsi so že popredalčkani.... Od 12 do 20 sem....taka full smotana ura....cel dan mi gre...ampak kaj češ...tut to se mora KAko ste vi---kako si ti? ura je res čudna ... kar se mora se mora hvala zaenkrat smo ok... upam, da tako tudi ostane
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:29:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 petrušk... kako ste? vročina popustila? ajvy... kakšen je bil prvi delovni dan? kako so pupe? baki... a še spiš? a nik še kašlja? helouuu... ne vročina še prisotna...ampak samo zvečer...sva glih od P....je reku da je tak virus, da je 2 dni vročina, pa pol 2 dni ne pa pol spet 4 dni bl zvečer....pogledal je še 1x ušeska....v enem čist mal mal vnetja, tko da za vsak slučaj trakec do jutri, da se nebi kaj hujšega razvilo....bolniška še do petka, ampak jutr pa u četrtek grem mal u šiht, drgač bom pomoje knižco dobila
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:31:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HELLLLLOOOOOO A ME ŠE POZNATEEEEEEEEEEEEEEEEE ravnokar so nas priklopli v svet pa kje si ti punca......kako ste, kaj dogaja novega...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:35:56
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 petrušk... kako ste? vročina popustila? helouuu... ne vročina še prisotna...ampak samo zvečer...sva glih od P....je reku da je tak virus, da je 2 dni vročina, pa pol 2 dni ne pa pol spet 4 dni bl zvečer....pogledal je še 1x ušeska....v enem čist mal mal vnetja, tko da za vsak slučaj trakec do jutri, da se nebi kaj hujšega razvilo....bolniška še do petka, ampak jutr pa u četrtek grem mal u šiht, drgač bom pomoje knižco dobila to zveni kolkr adenoviroza..ti je kaj poimenoval ...al je rekel samo virus... Uf tega se spomnim pr Tarji...2 dni bruhanja, 2 dni driske, 2 dni vnetih uše, 2 dni vnetega grla, 2 dni izpuščajev...tko 14 dni,....takrat sem misnla da, se mi bo zmešalo... Upam, da to ni to..,.in da čimprej prebrodite ta virus
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:36:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 petrušk... kako ste? vročina popustila? ajvy... kakšen je bil prvi delovni dan? kako so pupe? baki... a še spiš? a nik še kašlja? helouuu... ne vročina še prisotna...ampak samo zvečer...sva glih od P....je reku da je tak virus, da je 2 dni vročina, pa pol 2 dni ne pa pol spet 4 dni bl zvečer....pogledal je še 1x ušeska....v enem čist mal mal vnetja, tko da za vsak slučaj trakec do jutri, da se nebi kaj hujšega razvilo....bolniška še do petka, ampak jutr pa u četrtek grem mal u šiht, drgač bom pomoje knižco dobila uf, tele viroze...naj hitro mine
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:38:05
|
|
|
|
Urša08
|
Ne boste verjele ampak sem na kavču zaspala, Nejc se je pa lepo igral no sedaj sem mu mal kavčka odstopila pa risanko dala.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.10.2010 9:39:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ne boste verjele ampak sem na kavču zaspala, Nejc se je pa lepo igral no sedaj sem mu mal kavčka odstopila pa risanko dala. za mami in Nejca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Folna kislinaMichonne RRAli ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?Da (
95%)
Ne (
5%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!