|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
1.10.2010 20:12:19   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
1.10.2010 20:13:51   
Katjusa
ej sam tale Jure je tud mene čist raznežu pa kok smo ga čakeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ornk dec je ni kej:) punce pazte na bejbe Jure prihajauser posted image user posted image user posted image user posted image bi šla kr v akcijo pa mojga ni ga nisem vidla že od 6 zjutrajuser posted image user posted image user posted image najprej je imel službo kjer imajo dons pa ju3 neke visoke obiske potem je imel 1 šolski dan (jst si sam želim, da bi mu šlo fino in da bi ga preveč ne namučli do diplome) No za konec ga je pa šef klical, da nej pride da so na Celjskem gradu na večerji in najprej je reku, da ga ne bo pol je pa mene klical in sem mu rekla, da vedno se pa ne more izogibat, da nej gre in se ima fino..... so pa sami taglavni tam tak dauser posted image user posted image user posted image user posted image
glede moje službe je pa tako, da še čakam, da se zmenmo kako me bodo zaposlili in to bo še nekje v oktobruuser posted image user posted image user posted image user posted image delala bom v firmi kjer moj dela in sicer bom najprej neke kable sestavljala in kot pomočnica potem pa ko se privadim in česa naučim inmam poti odprte je šef reku, da sam upa da ga ne bom kam poslala ker bom na začetku imela najnižje delo kar je pri njih mogoče,(za zdej nimajo svoje proizvodnje ampak so dlje časa razmišljal o tem no od kar pa vejo da rabim jst službo pa intenzivno delajo na tem in sem prva kandidatkauser posted image user posted image user posted image user posted image jah ni kej vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) no v glavnem šef je reku, da če sem se pripravljena učit lahko daleč prilezem tako da poti imam odprteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ful veselim in to mi je res ful enostavna pot in z lahkoto se bom vključla ker večino kolektiva poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image
v bistvu so iskal neko študentko ampak je bil šef že z eno zmenjen če bi miro prej kej reku bi jst bla zdej že tam.... no zdej imam več kot upanje sem 99% že tam me pa zelo skrbi kako bom z rokami oz. a nej prej povem, da se mi obeta operacija al kaj?  iščemo pa tudi najugodnejšo rešitev kako me zaposlit, da bomo vsi imeli kej od tega... itak če sem na borzi se mi zdi prav da firma dobi kej od njih če me vzamejo.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
1.10.2010 20:14:33   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

mi2 glih iz vrtca....se je ful jokala k sm jo pršla iskat....jo stisnem in začutim - VROČINAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prideva dam, ji pomerim in.-....39!!!!

joooojjjj....kaj še vse bo?!?

petrušk ojoj boga Pati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    EVA user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vas čimprej obišče zdravje

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
1.10.2010 20:14:34   
Ajvy
na predavanju je bilo fantastično.....res.....ta ženska je res fenomenalna...nasmejal smo se pa tut tolk....krasno je bilo 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
1.10.2010 20:18:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ej sam tale Jure je tud mene čist raznežu pa kok smo ga čakeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ornk dec je ni kej:) punce pazte na bejbe Jure prihajauser posted image user posted image user posted image user posted image bi šla kr v akcijo pa mojga ni ga nisem vidla že od 6 zjutrajuser posted image user posted image user posted image najprej je imel službo kjer imajo dons pa ju3 neke visoke obiske potem je imel 1 šolski dan (jst si sam želim, da bi mu šlo fino in da bi ga preveč ne namučli do diplome) No za konec ga je pa šef klical, da nej pride da so na Celjskem gradu na večerji in najprej je reku, da ga ne bo pol je pa mene klical in sem mu rekla, da vedno se pa ne more izogibat, da nej gre in se ima fino..... so pa sami taglavni tam tak dauser posted image user posted image user posted image user posted image
glede moje službe je pa tako, da še čakam, da se zmenmo kako me bodo zaposlili in to bo še nekje v oktobruuser posted image user posted image user posted image user posted image delala bom v firmi kjer moj dela in sicer bom najprej neke kable sestavljala in kot pomočnica potem pa ko se privadim in česa naučim inmam poti odprte je šef reku, da sam upa da ga ne bom kam poslala ker bom na začetku imela najnižje delo kar je pri njih mogoče,(za zdej nimajo svoje proizvodnje ampak so dlje časa razmišljal o tem no od kar pa vejo da rabim jst službo pa intenzivno delajo na tem in sem prva kandidatkauser posted image user posted image user posted image user posted image jah ni kej vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) no v glavnem šef je reku, da če sem se pripravljena učit lahko daleč prilezem tako da poti imam odprteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ful veselim in to mi je res ful enostavna pot in z lahkoto se bom vključla ker večino kolektiva poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image
v bistvu so iskal neko študentko ampak je bil šef že z eno zmenjen če bi miro prej kej reku bi jst bla zdej že tam.... no zdej imam več kot upanje sem 99% že tam me pa zelo skrbi kako bom z rokami oz. a nej prej povem, da se mi obeta operacija al kaj?  iščemo pa tudi najugodnejšo rešitev kako me zaposlit, da bomo vsi imeli kej od tega... itak če sem na borzi se mi zdi prav da firma dobi kej od njih če me vzamejo.....

user posted image user posted image user posted image user posted image za službo ...  mogoče ne bi bilo slabo, da omeniš operacijo, ker takrat ziher ne boš mogla delati

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
1.10.2010 20:21:00   
TAMIKA3
rebeka... čer user posted image
kako ste? kako je Uroš? a je priden? zdrav? pa ti user posted image ?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
1.10.2010 20:28:34   
Urša08
Pri nas še oba pokonci, kuhinja pa kaos. Šibam Nejc bruhauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
1.10.2010 20:30:32   
rebeka84
ojla!

najprej dobrodošel Jure!

Urša čestitam za punčko!

Tamika dober večer tudi tebiuser posted image   Uroš spi že od sedmih, ker danes ni imel časa spati čez dan. Jaz sem še kar vredu, super bi bila, če ne bi rabila iti v nočno. Lepo se imejte.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
1.10.2010 20:31:36   
TAMIKA3

pa ne, no user posted image user posted image user posted image user posted image ... upam, da so samo prebavne motnje in ne kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusti kuhinjo, boš ju3 ... pojdi z user posted image user posted image počivat ... danes je bil naporen dan user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
1.10.2010 20:32:59   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

ojla!

najprej dobrodošel Jure!

Urša čestitam za punčko!

Tamika dober večer tudi tebiuser posted image   Uroš spi že od sedmih, ker danes ni imel časa spati čez dan. Jaz sem še kar vredu, super bi bila, če ne bi rabila iti v nočno. Lepo se imejte.

naj ti čas v službi hitro mine user posted image ... pa oglasi se kaj več user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
1.10.2010 20:33:44   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image Za Nejca. pusti kuhinjo sej bo počakala en dan.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
1.10.2010 20:34:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

ojla!

najprej dobrodošel Jure!

Urša čestitam za punčko!

naj ti čas v službi hitro mine user posted image ... pa oglasi se kaj več user posted image

se kr podpišem...... a ni nek zakon, s katerim ti ne vem do katerega leta ni treba n očnih delat? al je to samo za samohranilke?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
1.10.2010 20:57:04   
Urša08
Punce hvala za pikepoke, jaz upam, da je to samo trenutna slabost in ni kej fasaluser posted image . Sedaj na kavčku počiva in pravi da mu ni več slabo. Jaz sem pa počistila wc, sem ene 3x vse premila in me čist križ boli. Tko da kuhinja počaka na jutri. Dršte pesti da bomo mel mirno nočko.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
1.10.2010 21:41:51   
sjmm
tamika...pri vas so toook pridni!!!!no, sej k mamica!!!!user posted image

katjuša...držimo pesti za službo in navijamo za bejbija...sej sm vedla, da še pride vajin cajt!!!!user posted image user posted image ..bejba..zadnje čase se te čist drgač bere...prov navdušenje gre iz tebe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....bogi Nejc...ej upam, da je blo sam trenutno in naj hitro mine...pa dobr in osvežujoč spanec vsem!!!!pa še mau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, tko, pa se je zaključil današnji slavni danuser posted image user posted image

pri nas že kar mirno...HB...sej po moje že vsi drnjohajo, razn mene...sm mojga z vsem žaubam namazala ( hvala čebelc@...d si me opomnila, da morm desca tud še k bejbija obravnavat...sm mau pozabla k mam že user posted image user posted image user posted image user posted image ..k me rabjo skozuser posted image ).....no, zdej grem pa jz pod en več kot zaslužen tuš....joj, dons sm se gvišn zredila...sm 4 rogljičke pohamsila..joj, požrešnica...pa z mojim sva mau nazdravla...kar se zgodi 1x / leto...sam obletnica pa še Jurij...ni vrag d je blo trebauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
2.10.2010 7:18:06   
Čebel@
jutro

user posted image

spali smo kar mirno-ni jaz itak hodim vsaj 3x na noč na WCuser posted image user posted image .......ati v službi,Hana še pančka,no jaz pa tukiuser posted image

birdy.....nisem nič čestitala za službicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a z imeni sta že prišla skupaj?

sjmm......srečno pot Saški,vi pa se tudi lepo imejte na Bleduuser posted image user posted image user posted image

tamika......fajn fuzbalirajteuser posted image user posted image user posted image

ajvy....a začneš v ponedeljek?

katjuša.....full navijam za službouser posted image user posted image user posted image ......apsolutno povej za roke in operacijo-rajši začni en mesec kasneje delat,ker najprej naj bo zdravjeuser posted image

petrušk.....kako je Eva?

rebeka.......lepo da se javišuser posted image user posted image user posted image uf nočne-nič nisem folšuser posted image

urša.......upam,da je bila mirna nočuser posted image .......user posted image user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
2.10.2010 7:36:36   
Urša08
jutro

Naša nočka je bila mirna in prespana. Nejc zgleda čist ok, pravi da mu nč ni slabo tko da ne vem kaj je bilo včeraj. Bomo videli kako bo čez dan.

Hvala vam za pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela jutro, zakaj pa ne spiš če Hana spi?

Ajvy ojoj a je res že konec dopustauser posted image ja lepih stvari je hitro konec. Super za čofanje user posted image user posted image user posted image

Sjmm sej prav da sta nazdravila user posted image user posted image user posted image user posted image Danes se pa imejte lepo na Bleduuser posted image

Tamika vi pa spet fuzbalerski dan user posted image user posted image user posted image user posted image A mate čez zimo tud tekme in treninge?

Katjuša super za službico user posted image user posted image user posted image Ste sedaj že čist preseljeni?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
2.10.2010 7:38:25   
Urša08
Birdy jaz mam praktično vse dopoldneve čas tam do dveh. Edin v četrtek ne k mam pregleduser posted image Tko da ko vama odgovarja kr pridta.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
2.10.2010 7:41:08   
TAMIKA3
jutro user posted image
4 auf , 2 še spita, 1 pa že ni user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
2.10.2010 7:42:22   
Urša08

jutro user posted image

A je bila prekratka nočka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
2.10.2010 7:51:23   
TAMIKA3
urša ... sem vesela, da je Nejc boljeuser posted image ... pozimi so samo treningi v telovadnici user posted image

čebel@ ... hvala za user posted image ... kaj bosta počeli s princesko?

sjmm ... fajn se potepajte ... naj vam vreme služi

ajvy ... a so res že mimo 3 tedni? kdaj pa začneš? kako so pupe? super za šolo za starše user posted image user posted image

petrušk ... a je vročina padla? user posted image user posted image user posted image user posted image kako je janez?

katjuša ... mislim, da je zakon, ki ti omogoča, da v času user posted image in do user posted image 3 leta ne delaš nočne izmene, seveda če to sam želiš

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
2.10.2010 7:52:16   
TAMIKA3

jutro user posted image

A je bila prekratka nočka user posted image user posted image user posted image

vedno je user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
2.10.2010 8:04:43   
baki
jutro...čebel hvala za zajtrk.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
2.10.2010 8:08:34   
TAMIKA3
BAKI... jutro user posted image
kako je Katja sprejela številčno ocenjevanje? že ima kakšno oceno? a je Nik sprejel vrtec? pa tvoja služba? je na vidiku ?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
2.10.2010 8:13:26   
baki
urša jutro....je nejc bolje?     tamika tudi tebi jutroooooo.tudi mi imamo že pestrouser posted image sam da meni se še nič ne da.user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
2.10.2010 8:15:58   
baki
tamika.....katja in matematikauser posted image ,bo že nekot.skrbi me matematika in angleščina.nik se je lepo navadil na vrtec,tk da ni problema.moja služba.....niso še kaj klicali.upam da grem še ta mesecuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?