birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (23.9.2010 20:05:14)
|
Hoj hoj. Najprej komentiranje... Škorenjčki... Moja mami jih je nazadnje iskala za Kristi (glih takrat k so se začele poplave- v soboto) in jih nimajo sploh menda. Takrat so vse pokupil, vsaj tko so v trgovinah rekli. Se sicer strinjam da so ful nepraktične za hodit, dostikrat tud padajo v njih, ampak, pri Neli nobene niso ostale neponošene. Odkar jo jst pešakam v vrtec in je kdaj tud dež... No, za v dež je to res še najbolj pametno. Glih mal nazaj sva ji mogla nove kupit (pa so ji ble stare še dost prav) ker so ji dobesedno razpadle, počle. Sam to je pri nas, jst nimam možnosti da jo zapeljem z avtom. Pozimi ko je mraz pa seveda zimske škornje, ne več gumijastih. Današnji dan je bil super. Kristi se je zbudila kot prerojena, sem pa vidla da ji še ena trojka ven leze in je mela verjetno celo od tega vročino. Vsaj upam. Delal nismo pa nič pametnega, zjutri je moj vstal z tamalima, pol k sem še jst vstala sva kofe pila, mal smo se igral, pojedli, dal Kristi spat, Neli ni hotla. Z Neli smo pol sestavljal, čist se je vrgla v sestavljanje. Res ji gre čedalje bolje tko da bo treba še kako sestavljanko kupit. Pol je pa moj šel in ob dveh smo že jedle polento. Pol sem dala kuhat juho za jutri pa delala sem rolado, ajde, rečmo da mi je kok tok ratal, kar je čudež ker sem totalna antikuharica[sm=smiley36.gif] Ob pol štirih so ble moje babe že sestradane. Tko da je bla una juha za jutri načeta že danes[sm=smiley36.gif]. Pol pa ven pa not, pa umit, še lase odkar Neli celo lase rada umije ji upam tud sama. Zdej pa spita, mami pa koj na RR. Hot lover me že tretji večer zaporedoma kliče, me bo očitno danes uspel celo priklicat, baraba mala[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|