birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (18.9.2010 19:44:52)
|
Helov, mal premora sam mela[sm=smiley36.gif] Urša, dvd-ji delajo, ful hvala, sta tamalidve mal gledale, no dalj časa je pa moj gledu[sm=jezicek.gif] Mu je všeč una risanka, un gasilec. Mi tlele zraven lapa da naj ti rečem da če maš še kero, da kar presnemi[sm=smiley36.gif] Pa je res luštna, ostalih pa še nismo gledal. Ajvy, jst upam da se boš zdele k maš dopust en dan kej oglasila. Pa upam da nisi zamerla k sem šla s Kolumbo, sem jo vprašala zarad tega da tebi ne bi bilo treba otroškega sedeža ven jemat, ker vem kok je to težko pol nazaj noter dajat. Sjmm, tebe upam da uspem kdaj mal bolj spoznat, jst se pri več folka sploh nekak ne znajdem, že pri treh sem mal zmedena[sm=smiley36.gif] Drugač sta pa tamalidve dons pol šle v Domžale. Midva sva bolj na izi. Šla sva pol še v BTC mal pošnofat, kupla celo ene duplo kocke, pa mal robe za psa. Čebela, jst se mam tud še kr mal za domžalčanko, mam še v avatarju da sem iz domžal[sm=smiley36.gif] Aja, Urša, jst sem mal za tabo pa tud še nimam nič pripravljen. Edin moj je zdej zibko pošlifu pa prebarval, ostalo pa čaka... In bo še čakal ker pred oktobrom ne bom še nič prala. Itak ne bom mela kam dat. Mislm da je to to od mene, lepo bodite, pa se beremo.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|