birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (14.9.2010 20:06:01)
|
Onasis, a tvoja se je tud odločila da bo spala v tavelki pojstli[sm=smiley36.gif] Pri nas se je tud Kristi to odločila sam je nastal en problem... Ne veva a ona prežene Neli iz njene pojstle (90x200), a gre Neli k nama, Kristi pa takoj v Nelijino pojstlo... Tud popoldanskega spanca ne spi več v svoji pojstli ampak Nelijini. Jo ne gre prepričat da bi spala v svoji. Pade pa HB nikol ne kljub temu da ni nobene ograjice. Lapa pa tud en tok k tvoja, dej dol, padla boš, pejt tan,...[sm=smiley36.gif] Ajvy, jst se bom vsaj za v eno smer priporočila kerikol da me pobere. Moj je sicer doma, sam ma bolniško in ne more okol letat. Ampak v skrajnem primeru pa bi me tud pripelu in odpelu. Mene pa dons neki buča boli, sem bla brez kofeta do enajstih in zdej me kr ne neha. Ja, jst prov nujno moram dobit jutranjo dozo. Zdej grem pa omare mal okol obrnt, tiste v kuhni, bom mal zamenjala razporeditev (aja, v omarah, ne bom omar premikala). Jutr pa mogoče spet mami pride in me bo pelala in mi kupla mal za oblečt. Rabm kakšne dolge hlače, to je pa tud to sicer. Aja, Urša, kere risanke pa pri vas najbolj laufajo? A bi mogoče šlo z kako risanko do četrtka? Sej ne vem kok gre to hitro... Jst ne vem kero bi, jst jih ne gledam nič, pol pa ne vem... Poznam sam naše tastare... Edin, medvedka Uhca maš? Ta je bla men ena najljubših risank, to bi lohk[sm=smiley1.gif] Pa povej, kok so kej teli cd-ji, ti nakažem... Nazadnje sem jih kupovala ene 4 leta nazaj in to tok da jih mam še za zdej dost[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|