birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (10.9.2010 12:07:47)
|
Helov. Dons smo mel u izi jutro. Neli je skor zamudla na zajtrk[sm=smiley36.gif], ker sva se midva zaklepetala[sm=smiley1.gif] Jst sem šla pol mal tapoletne cunje iz omare vržt, pol sva pa češplove knedle delala. Matr, sam še z češplami in jabolki se ukvarjava. Čeprov sem zjutri spraznila stroj sem ga mogla še enkrat zalaufat. Ja, to pa je k delaš večje količine, pol maš pa tri ta velke piskre in je stroj povhen. Zdej je šel pa moj do dohtarce, Kristi je gor prišla, ma še mal fore pa gre spat. Za kosilo bojo, ne boste verjele[sm=smiley36.gif], češplovi knedli, jst pa letim eno kakano rito (paco) previt. Tamala je res gofla, se ukaka pol pa se prime za rito in reče:paca[sm=smiley1.gif]. A da bi prej to pa ne. Aja, Urša, jst mu ne bi dajala plenice če jo noče. Če bo pa reku da jo hoče, pol mu jo pa dej. Kok ti pa spije? Vem pa kaj pomeni menjavanje posteljnine vsak dan[sm=smiley29.gif] Neli je včasih ponoč tok pila, da ji je vedno (ne glede na to katera plenica je bila) vse čez prišlo. KAtastrofa, ampak če ma željo bit brez plenice mu jo jst ne bi dajala...
|
|
|
|