birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (9.9.2010 11:02:09)
|
Dan! Jst sem bla tud produktivna[sm=smiley36.gif] Cote pobrala (še od tašče da sem lahko svoje obesla), obesla, pesjak spucala pa psa mal spustila, pri čemer mi je Arty ušel. Pol pa k sem ga čakala sva se z Medijem mal cartala[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Kok je pa to scartan kužek[sm=smiley1.gif]. Pol sva pa z mojim jabolka narezala in dala posušit (kolumbo, če boš hotla ti jih mal dam k prideš, da boš mela za kompot, ne boš rabla nič rezat, sam streseš v vodo[sm=smiley36.gif]). No, pa pomivača je blo treba tud spraznit pa še mal nafilat, pa na ekološkega plastiko odvlečt. Zvečer pa sam še hot loverja zalaufam in je to več al manj to za dons. Kuhala ne bom, mi našedva prineseta eno ala zelenjavno župo, se je mat v torek ponudla. Kar je fino ker če ne bi jo pa dons kuhala. Otroci in jaz smo zdravi, pri čemer pa moj ni. Nč ne je, pa še kar poje zbruha. Mater, že tko ga ni nč skup zdej bo pa še shujšal[sm=smiley13.gif] Pa glih se je dve kili zredu. Zdej pa študiram če čem jit mal v omaro od tamalihdveh pa se mi ne da. A vi ste ta poletne cunje že ven vrgle, a jih še mate če bo slučajno spet kej bolj toplo? Čebela, a ne kok gre hitro? Jst tud včas komi dojemam tole hitrost, včas se mi pa tud vleče ker sem že sama seb odveč. Ta trebuh me že hudo moti in komi čakam da se ga znebim!!!! Sjmm, cunce sem včeri dobila, joj, kok so kjut. En pajacek mi je bil celo tok všeč, da študiram da bi mel naš fantič kar tega za iz porodnišnice.[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|