birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (9.7.2010 13:15:17)
|
Men pa vsi govorijo da bo punčka, jst mam tud en filing, pa ga ne izdam[sm=smiley36.gif] Ne upam da ne bom spet kiksnla[sm=jezicek.gif] Mah mi gre tud na živce, moja mami je pa tanjbolj pametna. Za Neli je bla ziher da bo punčka (glede na velikost trebuha), za Kristi je bla ziher da bo fant do januarja, ko mi je kr naenkrat ful trebuh zrastu (velik trebuh je kao znak punčke), zdej pa itak prav da bo punčka ker mam ogromen trebuh[sm=zmeden.gif] Glih zarad tega bi bla jst tih če bo fantek, da ji zaprem g...[sm=smiley36.gif] Moj bi pa glih če bo fantek rad povedu da bojo lahko kake cunje kupil[sm=smiley36.gif] ti, če bo pri nas fantek ti lohk jst cunje posodim če boš hotla. Sej jst bi jih že naprej šenkala, pa jih Klemen špara za sestro če bo kej noseča. Tko da če boš hotla, res, kamot, pa tud če kej uničiš, se ne sekiram. Jst če bo fant itak z tričetrt cunj nimam kej počet, ker je vse rozast[sm=hudicek1.gif] Vem pa da boš ti tud ziher kej roza kupla[sm=smiley36.gif], ampak če boš hotla met pa sam v roza pa ti sam reč... Jst se skoz jezim k moja mami ful oblačil kupuje, ampak vse punčkast v nulo[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|