Potna in mrzla stopala (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Suzi* -> Potna in mrzla stopala (20.7.2005 17:51:57)

Naš sonček ima velikokrat stopala čist mrzla in mokra. Pa si ne znam razložit ali ga zebe ali mu je vroče. :zmeden: Tudi če ima gor nogavičke, ima občasno nogice mokre. A to samo tolk "švica" al kaj???

Hvala za pomoč, ker ne vem ali naj mu obujem nogavičke ali naj jih sezujem, ali naj ga bolj oblečem ali slečem.... :ups:

lp, Suzi

Lunca1 -> Potna in mrzla stopala (20.7.2005 17:55:12)

Jaz bi rekla, da se mu stopala potijo. moji se tudi.

binica -> Potna in mrzla stopala (20.7.2005 21:45:37)

Suzi,
mi imamo čisto isti problem. Lana ima skozi mrzle nogice, ki so pa velikokrat tudi potne. Tudi sama ne vem kako se obnašat, tako da te nogavice skozi dajem gor pa dol. SO mi pa rekli, da je fajn malo zračit nogice, tako da jo poskušam imeti čimveč brez nogavičk.

Maš -> Potna in mrzla stopala (20.7.2005 21:49:32)

Pri moji punčki enako - ekstremno se poti v stopala, pot je pa seveda hladen. Najbolje je, da je čimveč bos, ko hodi naokrog, mu pa obuj čimbolj odprte sandalčke.
Lp!

SU -> Potna in mrzla stopala (21.7.2005 12:17:30)

Nam so povedali v "materinski šoli", da je "indikator", če je malčku vroče ali ga zebe, v taki starosti tilnik! Zadaj potipaš vrat in če je hladen ga malce pokriješ, oblečeš, če je vroč, ga malce slečeš, odkriješ. Samo ne vem pa, do katere starosti to drži. Pr nas se še vedno da na tak način ugotovit. Sicer se pa dogaja isto kot vam-nogice mrzle in potne.:zmeden2: Jaz ga kar glede nase oblečem oz. mičkeno več. Pa, če je vroče, smo brez nogavičk, da se nogice zračijo. LP, Saša

eva1 -> Potna in mrzla stopala (21.7.2005 13:18:05)

Preko stopal se :duda: ohlajajo, zato imajo hladna in potna-ni panike, mora bit tako! So mi rekli, da nebi bilo ok, če bi v tej vročini imeli vroča stopala!

Stran: [1]