Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški Voziček Speed Sun Plus hauck 4.7.2010 22:10:07
|
|
|
|
šrimpf
|
mi ga imamo kake 14 dni zdaj. zaenkrat nobenih težav. zloži se zelo na malo, naslonjalo se čisto poleže, edino sprednja vrtljiva kolesa malo plešejo, ampak ni panike. naš mali je raje v tem vozičku kot v quinnyju freestylu. aja pa še varovalo bi se lahko snelo, to mi malo manjka, ampak ok. za ta denar (60e) definitivno zmaga!
|
|
|
|
RE: Otroški Voziček Speed Sun Plus hauck 4.7.2010 22:40:50
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Tudi mi ga imamo, super zadovoljna, varovalo se sname, pa še poceni je...
|
|
|
|
RE: Otroški Voziček Speed Sun Plus hauck 5.7.2010 11:20:13
|
|
|
|
neanja duo
|
Pa je primeren za 8 mesečnika? hvala lepa
|
|
|
|
RE: Otroški Voziček Speed Sun Plus hauck 5.7.2010 11:49:27
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Seveda je primeren tudi za 8-mesečnika, naš ima zdej 17mesecev, imamo pa ga od njegovega 11 meseca. Ne vem zakaj ne bi bil primeren
|
|
|
|
RE: Otroški Voziček Speed Sun Plus hauck 5.7.2010 13:24:06
|
|
|
|
kpklapa
|
sem ga imela. se super obnese. smo ga imeli že pri starosti 5 mesecev. naslonjalo se čisto spusti, varovalo se odstrani (šrimpf - so ob strani taki gumbki za stisnit), zavzame malo prosora, je lahek, tudi po makadamu gre. mi smo bili zadovoljni.
< Sporočilo je popravil kpklapa -- 5.7.2010 13:25:24 >
|
|
RE: Otroški Voziček Speed Sun Plus hauck 5.7.2010 14:20:56
|
|
|
|
Eva19
|
Mene pa samo zanima kje ste ga kupovali? rabljen ali nov, glede na ceno?
|
|
|
|
RE: Otroški Voziček Speed Sun Plus hauck 5.7.2010 16:18:42
|
|
|
|
šrimpf
|
eva19, mi smo kupili novega in sicer v še trajajoči babycentrovi akciji, kjer stane 60 eur (nov 130). glede odstranitve varovala: v trgovini se je dalo snet zadevo, doma pa pri svojem tega nikakor nisem mogla naredit, zato sem mislila, da sem pač neki zabluzla v trgovini, ker je šlo dost na težko stran in da naj se to dejansko ne bi dalo. grem prec malo bolj konkretno poskusit
|
|
|
|
RE: Otroški Voziček Speed Sun Plus hauck 5.7.2010 16:20:07
|
|
|
|
šrimpf
|
joj joj čisto lepo gre stran, ampak navpično, ne horizontalno hb, da mam tale forum
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?