|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   :(
20.7.2005 15:42:25   
Anonimen
Jst sm pa mal :( in bolj :grrr:. Ja, fant.

Sej vem da jih bo še polno .. da ni edina riba v morju, hehe ... :) Sam vseen .. :(

Sem že ok ... ampak čist čist pa še ne jasno:(

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
20.7.2005 15:43:57   
puncica
Ribica men je pomagal da sem šla ven s kolegicam in se imel ultra fajn, po domače povedan se zdivjala ob muski in družbi. Probaj boš vidla, kako pomaga.
Upam da čim prej pride še kakšen, boljši.:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2005 15:44:45   
ZARA
Jst sem pa tulila cele dneve :((!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2005 15:46:07   
dory
oh zarad tipov se ni vreden sekirat...pa fisha moja no..lej kolk si fejst punca...ljubezen prava se pride...bos vidla..ko bos najmanj pricakovala...

drzi se..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2005 15:53:00   
baguSka
Jst sm pa pouštr vedno objela pa se not stulila, drug dan al pa čez en tedn je blo pa že dobr.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2005 16:09:55   
Maxica
"Ko odidejo polbogovi, pridejo bogovi!"

Ribica, saj verjetno bo "polbogov" še polno, ampak saj veš, da se zaradi njih ni vredno sekirati. Pomisli, kaj bi bila sploh na boljšem z njim:zmeden:-saj imaš vse, Luno, fajn družino, nas...:)-:)-:)- Saj bo, nikar ne bodi :(. Ena :rozica: samo zate-pa zavedaj se, da je on:hudicek: veliko na slabšem brez tebe, kot ti brez njega.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2005 16:21:48   
Anitka
:fis: daj razjokaj se do konca, potem pa gremo naprej. Brcni v prvi grm pa bo ven priletelo deset novih frajerjev.
Ja še malo pa greš tudi na :morje: in tam ti žeim zabave na kubik. Tega :pujs: pa kar odmisli.

lp,
Anitka

P.S. Tudi jaz sem včasih kar tulila za dedcem presnetim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2005 16:32:18   
soncece24
boga fiši, saj bo boljše. itak te ni bil vreden, če te ni znal cenit. idi z luno na sprehod, pa malo se zjoči pa vse ok.

pa saj veš, da bo še dostikrat tak:((zaradi fantov. to pač žal spada zraven

evo, ena lepa :rozica:v tolažbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2005 18:16:38   
neja
Ah fiši, saj dečko ne ve, kaj zamuja:)

Saj bo boljše:)

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2005 23:17:51   
Anonimen
1. jokaj, dokler ti ne zmajka solz
2. pojej banjico sladoleda in poglej dober film
3. pojdi v shoping, k maserki in k frizerju
4. pokliči (samsko) prijateljico in se pojdita zabavat
5. doživi seks v mestu (zaščita!!)
6. ponovi še enkrat od točke 1 do 5
8. pojdi na morje za kak dan
9. počasi začni iskat potencialne bodoče partnerje, ker rib je v morju kot dreka v hlevu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?