Nosečke,ki ne veste za spol (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

dunja1 -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 15:36:44)

A nočete vedeti ali se ni videlo?
Jaz imam jutri zadnji UZ in me bo kar pobralo od nestrpnosti,ker me tako zelo zanima.Prej pa nikoli ni hotel dat nogic narazen,da bi videli kaj skriva:(
Če pa še jutri ne bom zvedela,bom pa čist iz sebe!Kdo bo čakal do konca!?!?
Občudujem tiste mamice,ki so se odločile,da ne bodo vprašale!
Pozdravček vsem!

mojca* -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 15:41:08)

jaz pa ne vem in ne bom vprašala.
si želim bit po tistih urah muk presenečena.
vem, da me bo firbec pokonci držal.
sicer pa se itak včasih zmotijo, ko ti povejo...
lp.

puncica -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 15:45:54)

Jaz sem ena taka ki je čakala do poroda, sem hotla imet popolno presenečenje:bravo: Me je pa seveda firbec matral, a sem počakala.

Jessy -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 15:56:19)

Nočeva vedeti!!! Sicer naju full firbec matra, je pa zato pričakovanje še toliko večje, ker se še okrog tega sučemo in ugibamo, kdo je imel glede spola prav!
Navsezadnje je pa prvi otrok in je resnično popolnoma vseeno katerega spola bo! Si pa vsekakor želim imeti dva otroka in upam, da bo par. Če bo bo, če ne bo, bo pa tudi prav tako!

Maxica -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 16:16:01)

Midva tudi nisva želela vedeti. In če bom še kdaj :nosecka: (upam, da :) ), bom ravno tako počakala do poroda. Meni je bil en lepših trenutkov pri porodu (ma, saj je bilo itak vse super krasno9nebesa9nebesa9nebesa), ko mi je babica rekla:"Fantka imate!" In tega ne bi zamenjala za noben potešen firbec v nosečnosti, res ne. Meni je bilo bolj pomembno, da sem ga videla na vsakem pregledu, ko mi je ginekolog delal UZ in da mi je potrdil, da je otroček zdrav in normalno razvit za svojo starost. Spol mi je bil res čisto nekaj postranskega.:zmeden2:

tažana -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 16:20:02)

no tut medva z :love: nočva vedt kaj je pa mi je zanč G. na ultrazvoku prov označla kje se vidi in ker mi je snemala zdej lahko z:love: doma ugibava kaj bo. zdi pa se nama da bo Katarina.
sva najprej rekla da ne bova nobenmu pokazala posnetka ampak je mal težko pa sem jest že pokazala, v upanju da me bo to zadovoljilo, da ne bom še komu povedala. upam da bo držal?!
:)-

Lenny -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 16:20:10)

Enako kot Maxica. Na noben način nisva hotela vedeti za spol.
Je pa moj v.d. možek še babico prehitel :)- tako da sem kar od njega izvedela, da imava "minimiša" in ne "minimiške" :)

wawa -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 16:28:48)

Tudi midva nočeva vedeti, čeprav me tako firbec matra, da ne vem kako bom zdržala, no pa saj je samo še en UZ do konca, še ne tistemu bo treba bit vzdržen pa bo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Sofi -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 16:43:32)

Tudi midva nimava pojma kakšnega spola bo detece privekalo na svet, pa tudi vprašala nisva, pa ne da naju ne bi zanimalo, ampak ima vse skupaj en poseben čar, če ne veš in izveš na veliki dan.
Tako, da bomo počakali še ta mesec, pol pa bomo že videli kaj nam je štorklja prinesla :)-. Dobrodošlo bo karkoli že bo, saj bo vendar naše:bravo:.
LP

teta beta -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 17:18:02)

Enako - nočeva vedet in nisva vprašala. Normalno je, da te firbec matra, ampak je mogoče prav zato še toliko bolj vznemirljivo. Imamo radi presenečenja, sploh takšno, ki je v vsakem primeru prijetno!

Aleksandrin -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 17:19:27)

Jaz nočem vedeti, naj ostane nekaj v skrivnost ovito :darilo:
LP :sloncek:

bskrle -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 17:35:44)

Obakrat nisem vprašala za spol na moževo željo.

Ja - presenečenje! 2-krat punčka!
Super!

tina104 -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 18:49:51)

Sva vprašala, pa se ni videlo oz. G je rekla, da je 51% prepričana, da je fantek, saj se ji je dozdevalo, da vidi nek izrastek (lahko da je popkovina). Zdaj pa nisem imela več UZ. Bomo videli čez kak mesec. Ona prerokovanja z verižico ipd. tudi kažejo na fantka:)-

Felicity -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 19:04:05)

Meni je vseeno kaj bo, glavno da je zdrav.:duda:
Pri UZ pa se je stalno premikal in brcal, tako da G ni mogla povedat.
Sedaj pa ne mislim spraševat.
Konec koncev pa je tisto pričakovovanje nekaj izjemnega.:darilo:

LP;)

katy_ -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 19:20:13)

ejla... lep poleten dan želim:rozica:
mene me nekaj zanima...??
ti nisi hotela vedeti kakšnega spola je tvoj otrok dokler nisi rodila....
ma si kdaj slutila (jaz temu pravim šesti čut) da kakšnega spola je pa je bil res istega spola kot si sama slutila??
mene bi razneslo od radovednosti tako, da ne bi mogla zdržat tega "pritiska", da nevem kakšnega spola je otrok..:)

tinkatonka -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 19:26:08)

Midva tudi ne bova vprašala. Tudi jaz si želim šele takrat, ko bom prvič videla svoje :duda: , izvedeti katerega spola je. Sicer si punčko želim mogoče malo bolj, ampak ko začnem premišljevati zakaj je temu tako, na koncu tko in tko pridem do tega, da mi je roko na srce čisto vseeno katerega spola je, samo da bo nosečnost potekala brez zapletov in da se nama rodi zdravo dete!

kofetek2010 -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 22:25:58)

prijateljica je bila do zadnjega UZ prepričana, da bo punčka, pač ni želela vedet, ker je bila tako fejst prepričana vase 8) na zadnjem UZ jo je radovednost premagala in hujšega joka razočaranja še nisem slišala :( jasno, da se je do poroda sprijaznila in ima svojega sina tako rada, kot če bi imela hčerko :)

jaz sem pa ravno včeraj izvedela, da bo :roza: pa tud prvič sem že pred porodom vedela 8) ker, kar je je, spremenit itak ne moreš več :)-

bonna -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 23:02:11)

Midva sva vprasala dvakrat. Prvic so rekli, da bo puncka, drugic da bo fantek...
No od takrat naprej ne sprasujeva vec kaj bo. Se bova pustila presenetit.

Anonimen -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 23:05:58)

Lep pozdrav!

Pri moji prvi nosečnosti sem želela vedeti spol in smo ga tudi videli v cca. 5.mesecu.
Zdaj, ko sem noseča drugič, bom prav tako vprašala in upam, da se bo videlo. V kolikor se ne bi, bi se naročila na še en ultrazvok, četudi samoplačniški, kakih 14 dni kasneje.

Pa-pa!

skuštrana -> Nosečke,ki ne veste za spol (20.7.2005 23:56:40)

Jaz nisem hotela vedet...Je pa g vprašala kaj si želimo, sem rekla da punčko, moj pa je rekel fanta.In ga je potem cel čas napeljevala na to da bo fantek..Sem se že kar
"sprijaznila" in se čisto pripravila na fanta..In glej ga vraga-rodila se je Liza..:bravo::bravo:

malika -> Nosečke,ki ne veste za spol (21.7.2005 9:22:29)

Mene pa sploh ni zanimalo, ker sem bila itak cela nora, da nekaj pač bo :)- in mi je lepše presenečenje, da zveš kaj je, ko se rodi. No tako je bilo prvič. Tudi zdaj v drugo sem bila prepričana, da ne bom vprašala, ampak ko sem v 30 tednu skoraj rodila in mi je tam na sprejemu delala ena gin UZ in me vprašala če vem kaj bo in sem rekla da ne in začela jokat zraven(sem resnično misila, da bom prehitro rodila), mi je kar sama od sebe povedala.
Da vem za spol mi ni žal,ampak tistega presenečenja pa vseeno ne bo.

Aja32 -> Nosečke,ki ne veste za spol (21.7.2005 9:59:32)

Tudi midva ne bova vprašala... o tem sva se pogovarjala že predno sem zanosila... Še toliko bolj sem bila v to prepričana, ko pravzaprav vidiš, kolikokrat se lahko g. zmoti...
Itak je vseeno...
Šesti čut? Mene je zapustil...:)-:)-:)-
Pojma nimam kaj bo... Sicer vsi okoli mene govorijo, da bo punčka... Bomo videli, ko bo prikukal/a na svet...

pa, pa A:nosecka:

lelaval -> Nosečke,ki ne veste za spol (21.7.2005 11:31:12)

v 1. in 2. nosečnosti nisem hotela vedeti do poroda kaj bo, v 3. :nosecka: pa sem na vsakem UV spraševala za spol, a mi :duda: ni hotela pokazat. Sva pa oba mislila, da bo punčka, sicer pa nama je bilo vseeno, ker sva doma že imala par :duda::duda:, na koncu pa sva res dobila princesko 9nebesa

Andy13 -> Nosečke,ki ne veste za spol (21.7.2005 15:07:34)

Ravnokar prihajam iz morfologije in za spol nisva vprašala.
Tudi moj ginekolog se potem ni zadrževal na predelu spolovil. Tudi jaz si bolj želim presenečenja in pričakovanje, ko spola ne veš je večje.
Ves čas fantaziram kakšen bo otrok, pa kakšnega spola bo, pa komu bo podoben in to je res največji čar teh devetih mesecev. 9nebesa

pety78 -> Nosečke,ki ne veste za spol (21.7.2005 15:57:49)

Jaz pa ne bi zdržala, da ne bi vedela. Ga že po imenu kličemo. 9nebesa

Sem pa že pred nuhalno slutila, da je fantek in imela sem prav. Na UZ se vedno zelo fajn vidi, da ima nekaj med nogicami. :)

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>