Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in antibiotiki 1.7.2010 12:03:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Misliš da bi ti zdr. dal AB ki bi škodile otroku Pa drugače takšne stvari vprašaj zdravnike in ne na forumu
|
|
|
|
RE: nosečnost in antibiotiki 1.7.2010 13:49:36
|
|
|
|
jagoda28
|
Jaz sem tudi dobila Ospen v prvi nosečnosti, pa ni bilo nič narobe. Zdaj pa sem tudi dobila Hiconcil pa mislim da ni nič takega. Aja pa tiste ki imate slab dan se spravite raje kam na samotni otok kot da ga z svojimi izjavami delate še drugim.
< Sporočilo je popravil jagoda28 -- 1.7.2010 13:50:46 >
|
|
|
|
RE: nosečnost in antibiotiki 1.7.2010 14:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim ,da imaš slab dan samo ti v tem primeru
|
|
|
|
RE: nosečnost in antibiotiki 1.7.2010 14:14:36
|
|
|
|
Katy78
|
Spet ledenaa pod krinko anonimnosti. Tudi jaz sem dobila antibiotik na začetku nosečnosti, pa je bilo vse ok. Saj zdravnik, ki ti ga je predpisal, ve da si noseča, tako da si lahko brez skrbi.
|
|
|
|
RE: nosečnost in antibiotiki 7.7.2010 14:38:06
|
|
|
|
petera
|
Hvala, zdravnik bi res naj predpisal tisto kar lahko, mi je pa lažje da povprašam na forumu, saj veste vsako mater skrbi. Ta ki se ima pod anonimno, da pa mora biti zelooooo čudaška, in depresivna baba.
|
|
|
|
RE: nosečnost in antibiotiki 9.7.2010 14:48:04
|
|
|
|
PC Baby
|
Jaz sem tudi jemala antibiotike zaradi gnojne angine ko nisem še vedla, da sem noseča. Ko sem vprašala Gako je zdaj s tem, mi je povedala, da v prvem trimesečju gre itak na vse ali nič - v smilslu, da če bi škodili plodu, bi prišlo do spontanega splava. Če nisem splavla bo pa vse Ok.
|
|
|
|
RE: nosečnost in antibiotiki 9.7.2010 15:30:51
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Gako je zdaj s tem, mi je povedala, da v prvem trimesečju gre itak na vse ali nič - v smilslu, da če bi škodili plodu, bi prišlo do spontanega splava. Men gredo pa take izjave G ful na živce, zakaj pa potem pride do prirojenih napak? Glede ospena pa, je varen AB, tako da nč skrbet
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?