|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
23.5.2011 20:25:49   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

latka upam da ti bo jutri uspelo in te bojo še lahko naročili.

mala tudi jaz imam neredne m, vendar takoj po neuspelem postopku oz. ta postopek ki ni uspel je m prišla normalno kašen dan že pred krvnim testom ali pa na dan krvnega testa. Je pa problem nastal kasneje ker naslednja m je bila zelo hitro (čez 14dni) ali pa zelo pozno ( čez 72dni), potem pa kar nekaj mesecev nič. V glavne ciklus čisto zmešan.

Hvala za odgovor! Jaz jo pričakujem konc meseca. Prvo pa sem dobila dva dni pred krvnim. Zdaj bom pa videla, kako bo gospa user posted image prišla.

Ti pa lepo grej user posted image user posted image celih devet mesecev!!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
23.5.2011 20:45:35   
Smejka11
Pokazale so se mi user posted image .
user posted image

:S
Smejka11

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
23.5.2011 20:49:23   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Smejka11

user posted image

O super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa srečno do konca!!!

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
23.5.2011 21:05:57   
latka
Smejka11, sem vedela da bostauser posted image ,zelo sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image user posted image
V četrtek pa obvezno javi dvojno beto!!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
23.5.2011 22:24:12   
pikachu
latka tudi jaz držim pesti da ti jutri uspe se naročit, ta sestra je pa res zelo prijazna in bo polek na op.

poslala sem ti zs

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
24.5.2011 8:14:04   
nitaje
Smejka - Bravo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punce naj mi katera pove glede bolniške oz. bolniškega lista. Dobim to V MB-ju ali pri svojem osebnem zdravniku?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
24.5.2011 8:54:16   
latka
Jaz sem pa danes klicala v MB že ob 7.30h, hvala bogu se je oglasila sestra Lucija, ampakuser posted image je prišlo do takih komplikacij, v glavnem šlo se je za napotnico, ki bi mi jo takrat morali dati po neuspelem ET in bi jaz to morala k njim odnesti ali poslati, besna sem bila kotuser posted image , vztrajala sem pa maximalno, sem rekla da jaz nisem kriva za nič in ne bom spet čakala po 2-3 mesece na M, no potem je sestra vseeno začela pisati podatke, pa je rekla da me pokliče in pove kako naprej, bo pa verjetno drug teden poseg!Nisem pa še 100% prepričana, če bo tako!Aja, pol mi je na koncu dejala, da mi konec koncev lahko napiše napotnico tudi osebni zdravnik!!user posted image

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
24.5.2011 10:16:32   
Cameleon
Evo moja user posted image je prišla, bemti sem jeznauser posted image

Smejka user posted image čestitam iz srca zauser posted image , uspešno user posted image do konca!

beba75 in nitaje navijam za vaju, da me razveselita!!!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
24.5.2011 10:21:24   
latka
Cameleon, pa ne no!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
24.5.2011 13:11:40   
nitaje
Cameleon - joj neuser posted image . Saj veš kakšni so bili najini plani. Zdej imam tudi jaz čuden občutek!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
24.5.2011 13:45:01   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: nitaje

Smejka - Bravo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punce naj mi katera pove glede bolniške oz. bolniškega lista. Dobim to V MB-ju ali pri svojem osebnem zdravniku?

Jaz sem vse glede bolniške uredila pri osebni zdravnici. V MB-u sem dobila samo potrdila, ko sem hodla na uz-e.

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
24.5.2011 13:45:49   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Cameleon, pa ne no!user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
24.5.2011 15:35:40   
Smejka11
Cameleon - neeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:S
Smejka11

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
24.5.2011 16:49:48   
beba75

user posted image

Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa le srečno do konca!!!

O super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa srečno do konca!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
24.5.2011 16:54:03   
beba75

user posted image

Čestitam!!! user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
24.5.2011 16:54:29   
beba75
cameleon joj pa ne no! Pa tako upam na nas da nsma uspe. Pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.5.2011 8:51:45   
Cameleon
Hvala bejbeuser posted image
nitaje, bova plane majčken priredileuser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.5.2011 8:56:49   
pika.po
Pupe mal uletavam user posted image

A na prvem posvetu za postopek IVF v MB ni po pravilu še nobenega UZ, ampak samo pogovor?

Thnx.

Pa čestitke vsem, ki ste zagledale user posted image user posted imageuser posted image in miljavžent user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo tistim, ki še čakate na magične pluske user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
25.5.2011 23:16:01   
n74
Hej, pika.po

prvič je samo pogovor, pa dobiš kup napotnic za odvzem krvi in uz. Potem moraš it gor še dvakrat, najprej prve dni M zaradi hormonov, potem še v času ovulacije na UZ. Si pa dr.vzame čas, midva sva bila notri skoraj 45 min, seveda je fino, če greste čez vse prejšnje izvide in postopke. Srečno.

lp, N.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
26.5.2011 6:55:50   
srečica17
Če ima katera kaj Prometriuma 200 mg, pa ga ne rabi več, ga jaz odkupim. Se mi ne da hodit v Italijo.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
26.5.2011 8:14:30   
beba75
Pozdravljene vse!

Jaz nisem več zdržala in sem danes delala test (8dan po et). Sicer se zeeelooo slabo vidi črtica, ampak vseeno upam da je. Saj ga bom ponovila jutri ali v sob. Prilagam pa slike v album in me zanima še kaj menite ve.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
26.5.2011 8:19:51   
srečica17
Beba user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidi se ja, pomoje se bo že jutri precej bolje videlo: Bravo!!!! Srečno!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.5.2011 9:09:52   
nitaje
Cameleon  - Stiskam pestke da ti naslednjič res uspe. Zase še vedno upam da ne priteče.
Beba75 - JEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.5.2011 9:37:19   
mala06
beba75 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za user posted image in mislim, da bodo čez dva dni še močnejši!!!!

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.5.2011 10:13:43   
Cameleon
beba75 to je krasnouser posted image user posted image user posted image srečno in lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image !
Nitaje držim pesti, da ne priteče, navijam za user posted image

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 26.5.2011 10:14:21 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?