curkica -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2011 18:05:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka andreja83[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] !Srečno z zamrznjenčkom! Jaz sem pa danes jezna[sm=lev.gif] , ker mi je včeraj bilo rečeno, da bo danes stopka, v soboto punkcija, danes pa je bil na UZ drugi G, ta pa me je za jutri spet naročil na UZ ob 11.30h, pa bo verjetno punkcija v nedeljo!Na živce mi gre, ko se ti G tako menjavajo, pa potem vsak po svoje meri in govori!Že cel teden se vozim na UZ, pa to po 200km dnevno, saj ko bom dobila povrnjeno(potne stroške) ne bo zadoščalo niti za pol benzina, koliko porabim![sm=smiley7.gif] Cameleon, beba75, kdaj ste jutri naročene na UZ? Ja, vem kako je to. Sem bila v podobni situaciji. Ampak veš, ni odvisno tolk od zdravnikov, kot od same tebe. Zdravniki vnaprej ne morejo vedet, kaj se bo jutri dogajalo pri tebi, zato te naročijo in na UZ vidijo kaj in kako. Ker vse je odvisno od tega, kako reagiraš na zdravila. Bodi vesela po eni strani, drugače bi blo lahko tud kej narobe. Vožnja je tečna vem. Jaz sem isto vsak dan že pol na koncu hodila tja, ker sem imela nevarnost hiperstimulacije. Zato je pa tud boljše, da te spremljajo z UZ. Nikar ne obupaj, mogoče bo punkcija kljub vsemu v soboto. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|