latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (22.4.2011 9:45:10)
|
No da še jaz poročam glede včerajšnjega UZ, namreč seveda pri meni brez komplikacij ne gre, kot sem že predvidevala oz. čutila, saj sem imela že dva tedna slab občutek, vglavnem UZ ob 11.20h, G opazi na desnem jajčniku več manjših cist, na levem pa eno večjo, in seveda morala sem dat kri, da so preverili hormone glede te ciste, ki bi v slabem primeru lahko ovirala stimulacijo in mi je rekel, da bo v tem primeru potrebno čakat in prestavit postopek![sm=lev.gif]Moj pritisk seveda na 200, jezna, moj mož me več ni vedel kako potolažit!In seveda dolgo čakanje na izvid, ki sva da dobila komaj ob 14.45h![sm=lev.gif]Ne boste verjele, poklicala me je v pisarno sestra Marija in mi izročila Gonal![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] V trenutku se mi je odvalila skala s srca[sm=smiley36.gif], tako da punce v torek začnem s špikami Gonal po 75 enot, naslednji UZ pa 3.5.!Sem zelo vesel, pa upam, da se bo kljub začetnim komplikacijam tokrat postopek odvil uspešno do konca![sm=smiley1.gif] Punce, lepo se imejte, držite se, pa kmalu vse po vrsti v veselo pričakovanje![sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|