latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (14.4.2011 17:54:49)
|
Srečica, bravo![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Pa srečno do konca![sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Joj, mene je pa tako strah naslednjega postopka, namreč vedno mi nekaj rojeva po glavi, da bo spet nekaj narobe, in potem ne bo punkcije, ali ET, najbolj me skrbi prvi UZ v četrtek, da ne bi UZ pokazal kakšno cisto/ciste, pa postopka sploh ne bi začeli, ali kaj se zgodi v tem primeru, ker jaz na dan UZ še ne bom imela M, ampak zadnjo tableto Femoden![sm=zmeden.gif]Za naprej pa me je strah, da na koncu ne bo spet preveč foliklov(hiperstimulacija), ali pa da ne bo v redu endometrij(pretanek/ali predebel kot prejšnjič)! Vem, da se moram sprostit in probat ne razmišljat o takih stvareh, ampak imam tak čuden občutek, ki mi ne da miru![sm=smiley19.gif]Saj sem bila ves čas sproščena in pripravljena na postopek, sedaj ko se pa približuje, sicer komaj čakam, ampak me je zelo strah zaradi slabe izkušnje lani! No morala sem se malce olajšat, ker me ta vprašanja morijo! počutim se čudno me jemanjem KT, kot da bi mi jajčniki normalno delovali(bolečine kot med O), pa boleče prsi![sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|