miklarom -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.4.2011 8:52:40)
|
vitachi - hvala ti za te besede in za tvojo pomoč, res sem sedaj v tako zelo hudi krizi, da nikakor ne morem ven iz tega, saj veš meni se je to zgodilo že tretjičin sedaj me je pa sesulo čist do konca, hvala bogu mi moj mož zelo stoji ob strani, mi pomaga kolokor je v njegovih močeh, čeprav tudi sam trpi zaradi tega, a meni sploh ni več do ničesar. Vem da se moram pobrati a pri meni do tole trajalo dlje časa, v novi postopek pa tako še ne mislim iti, ker niti nimam moči za to. Saj sam veš kako nam je , ko se toliko trudiš, toliko vsega daš skozi, na koncu dobiš pa samo trpljenje. Drži se mi tudi ti in rada te imam . Mateja-Goljev - drži se mi , skupaj bomo vse nekako prebrodile to krizo v upanju da nam enkrat končno uspe priti do naših[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Rada vaju imam in mislim na vaju beba75- hvala tudi tebi , in res ko bom malo boljše, se dobima na kavici in čveku, sem pa 6.5. v MB in mi sporoči kako boš delala, pa se lahko kaj vidima vsem otalim pa tudi hvala za lepe besede, vse vas imam rada in vsem želim da vam čimprej uspe
|
|
|
|