Cameleon -> RE: Ambulanta MB - 2. del (1.2.2011 23:12:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78 Camelon, imam eno vprašanje. Ti si šla na ICSI, ker ima partner slab spermiogram? Moj fant ima slabo spermo in sma prav tako pri Rejliču. Septembra 2010 sem bila uvršena na čakalno listo za umetno oploditev. Rejlič je rekel, da dokler čakamo, da pridem na vrsto, bomo naredili IUI. Vendar, ko sem imela IUI je bila partnerjeva sperma manj primerna (kar je bilo itak za pričakovati). Misliš, da bo tudi mene dal ICSI? Zakaj pa pride dp tega, da se oplojene celice prepočasi razvijajo? Kako dolgo si ti čakala na ICSI? Kaj pomeni, da si novembra imela HITRI postopek? Hvala ti za vse odgovore! papa Uf tole pa je vprašanj. Icsi smo imeli zaradi poraznega spermiograma- Kriptozoospermija kar pomeni, da je v izlivu samo par spermijev. Če ima slab spermiogram bo verjetno ICSI. Zakaj se celice slabše razvijajo še nisem dobila odgovora. Prvi ICSI sem imela zaradi povišanega fsh-ja že po 4 mesecih. Postopek je bil hiter, ker sem terapijo prejemala samo 9dni, od 3dne ciklusa. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|