coala -> RE: Ambulanta MB - 2. del (18.1.2014 8:40:24)
|
jona klara,jaz sem pri Rešu najlepše odreagirala na puregon in pa na kratki postopek.Moram rečti,da nikoli nisem imela težav z njim,nikoli ni bil nesramen do mene,vedno se je kaj pohecal,pač je vedno rekel kolk sem slaba ker celice so očitno res bile slabe če ni bilo nikoli zamrznjenčkov.Je pa vprašaj tudi kolk je tist laboratorij dober ki ga ima,ker v MB so ga pa ravno prenovili in lahk da so idealni pogoji za zarodke.V zadnjem postopku mi je spremenil terapijo,sem imela 12 celic,samo kaj ko so ble slabe.Je pa zanimivo da sem na isto terapijo v MB pridelala le 3 celice.Tak da po moje ni odvisno le od terapije,kaj vem.Mogoče je res pripomogla tista ambulantna histeroskopija,da se je zarodek laže vgnezdil,ali pa je samo čas bil ta pravi.Pa v MB sem 1 uro po postopku ležala,pri Rešu pa kr greš in bog ve kam pade tisti zarodek pol.Ker je pa zanimivo da sem pač tu na internetu kao za foro prečitala,da je treba ležat na trebuhu [sm=smiley36.gif] in jaz sem res tisto eno uro ležala na trebuhu in zanimivo je to da mi je zadnjič na amniocintezi rekel da imam posteljico na sprednji steni,torej se je spredaj gor pripopal,ker sem ležala na trebuhu[sm=smiley1.gif].Pač to je samo moja teorija.Res je da če bi zopet šla h Dr.Rešu bi prišla prej na vrsto in da sem v MB morala čakat,da sem ponovno začela v bistvu znova,ampak se je splačalo.Sem pa še nekaj zasledila ,ko sem se pogovarjala z eno gospo je imela postopek s svežimi zarodki ki ni uspel in so ji potem takoj naredili to histeroskopijo in glej ga zlomka obema nama je uspelo sva bile skupaj na testu un kasneje na prvem UZ.Tak da ne vem,je za razmislit,sploh če imaš težave.Pri dr Rešu pa se mi zdi da najbolj uspe tistim,ki pač ni nekih bistvenih težav,da bi pa on še kaj drugega poskusil,razen terapijo zamenjal pa ne.
|
|
|
|