|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.11.2013 16:10:54   
latka
Če zanosite in ste okužene s toksoplazmozo, vas bodo v nosečnosti zdravili z antibiotiki, tako da ne bo nič narobe, saj v nosečnosti 3x preverjajo prisotnost okužbe. Ne se obremenjevati s tem.

Sem stara borka, nekatere se me še verjetno spomnite, ki se je 4 leta trudila v MB. Imela sem 2x ET in 4x ETZ, vmes veliko drugih težav, celo IMN po prenosu eskimčka. V glavnem, nikoli ne obupat, mislite pozitivno, čeprav je to najtežje, pa ne se preveč obremenjevat, saj bo prej ali slej vsaki uspelo, celo takrat, ko bo najmanj upanja.
Nam je uspelo v 3. ICSI postopku in to z dvojčki, smo pa že blizu cilja, saj imamo do PDP manj kot mesec dni.user posted image

Punce srečno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
17.11.2013 19:24:30   
mish
latka - tebe se pa še sponmnim, čestitke na uspehu user posted image user posted image user posted image , res lepo, da se vam je ves trud 2x poplačal user posted image . Jaz sem 3 dni po ETZ in mi je full hecn občutek, ker mi ni popolnoma nič. Pri prenosu svežega zarodka si še tolko nafilan z vsemi hormoni, da si že pred transferjem napihnjen in imaš boleča prsa, pri prenosu zamrznjenčak pa zdaj čisto nič od tega. Upam, da se kakšni simptomi pojavijo čez par dni. Koliko pa traja, da se zamrznjenček vgnezdi ?

tara81 - jaz sem tudi bila najprej v Lj in sem se potem prestavila v Mb. Lahko ti rečem samo, da je odnos in strokovnost kot noč in dan. Tu v Mb so res pozorni na vse in se trudijo za najboljše rezultate, tako da nič bat, tukaj bodo vse urihtal tko kot je treba user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
18.11.2013 8:42:56   
tara.81
mish, za enkrat sem res zadovoljna z delom v MB...dr. Reljič je bil super, na UZ je bila zdravnica tako prijazna, sestre skoraj vsakič tudi user posted image ...upam, da se bo tako samo nadaljevalo. user posted image

latka super! Da bi bil porod hiter in čimmanj boleč. user posted image

Sem klicala zdaj v laboratorij in pravijo, da so vsi izvidi gotovi. AMH je pa 6,67! user posted image user posted image Zaloge je še nekaj očitno user posted image . Zdaj pa se nadaljuje čakanje. Da bi vsaj pošta prišla pred prazniki. Saj majo še en mesec, ima da jim uspe user posted image user posted image

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
18.11.2013 22:34:08   
mish
tara81 - če so vsi izvidi končani, lahko tudi pričakuješ kmalu pošto, tako da samo pozitivno user posted image .

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
19.11.2013 19:18:57   
Anonimen
Punce jaz sem učeraj klicala v MB glede izvida AMH in vse kar mi je rekla je to : obarvan je zeleno in narisan je smajli user posted image kaj zdaj to pomeni a katera kaj ve?

(odgovor članu mish)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
19.11.2013 20:19:11   
mish
ha? prvič slišim za tak izvid, probaj vprašat dr. Pušenjaka na drugem forumu, če bi on mogoče vedel...
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
19.11.2013 21:03:50   
coala
Oj punce lepo pozdravljene po dolgem času,o latka,ti pa že proti koncu...lepo.Imela bi eno vprašanje,do kdaj se jemlje dabroston,ga imam še dve škatlici.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
19.11.2013 21:51:02   
mish
coala - naj bi se jemal do 12. tedna nosečnosti

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
20.11.2013 5:14:05   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce jaz sem učeraj klicala v MB glede izvida AMH in vse kar mi je rekla je to : obarvan je zeleno in narisan je smajli user posted image kaj zdaj to pomeni a katera kaj ve?

Po mojem to pomeni da so super izvidi, samo škoda da njih nisi vprašala kaj to pomeni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
20.11.2013 6:39:17   
tara.81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pokliči, da boš mirna še v laboratorij. Poveš jim svojo evidenčno številko in tvoje podatke in je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
24.11.2013 10:17:56   
miklarom
Pozdravljene

Sem stara borka tukaj gor že od vsega začetka, nekatere stare borke se me še spomnite. Doma imam še 4.cele škatlice UTROGESTANA , če katera potrebuje ji prodam za 25 evro vse štiri škatlice. pošljite mi naslov na ZS .

Drugače pa vsem nosečkam , ki vam je že uspelo vse čestitke in srečno do konca. Vse ki pa ste še v postopku pa želim čimveč celic in na koncu vsem pozitiven test, in ne obupajte, kajti jaz še vedno nisem in sem dala skos že 7.postopkov, sedaj pa trenutno grejem eno pikico in 9. pikic imamo še zamrznjenih v tem postopku. Čez slaba dva tedna pa bomo videli kakšen bo tudi test, upam da mi Miklavž prinese pozitivnega.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
24.11.2013 10:25:18   
jona klara
miklarom- tebe se spomnim, iz srca ti želim, da prideš do pozitivnega testa.Pingotov pa imate celo morje, bravo, jaz še nisem imela nikoli nobenega.Držim pesti zelooooo, javi se kajuser posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
24.11.2013 10:30:39   
miklarom
Jona Klara - hvala, kako si mi kaj ? ja tudi mi smo sedajj prvič sploh imeli toliko celic kar 14. in od tega jih je 10 uspelo , kar nisva mogla verjeti, ker v zadnjem postopku aprila nismo imeli nobenega zamrznjenčka v prej enem postopku pa se nama od 3celic ni niti eden oplodil, tako daje sedaj rekla DR.Gavričeva, da smo sedaj imeli izredno lepi ciklus. sedaj bomo pa videli še kako bo pokazal test.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
24.11.2013 11:08:42   
tara.81
miklarom ooo...držim pesti, da se pikica prime in ostane pri tebi!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz še vedno čakam pošto in se mi dnevi vlečejooooo user posted image user posted image .Kar ne morem verjet, da je minilo že 5 mesecev in pol od kar sem se prvič naročila in da je minil že 1 mesec od prvega posveta. To čakanje je prav zoprno user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
24.11.2013 11:16:24   
aspera
miklarom, res držim pesti, da vama tokrat uspeuser posted image .

Tudi jaz sem danes tretji dan po ET user posted image . Zamrznjenčkov pa žal nimam, ker sem imela samo dve celici.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
24.11.2013 13:58:51   
miklarom
aspera -kdaj si imela transfer, jaz sem ga imela v četrtek

tara81 - - a ti čakaš na pošto za postopek, če jo čakaš ti samo meil pošlji v MB in boš takoj dobila pošto za postopek, jaz sem vedno tako naredila in sem pošto potem dobila že čez dva dni

< Sporočilo je popravil miklarom -- 24.11.2013 14:00:23 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
24.11.2013 14:16:59   
aspera
Jaz pa v petek user posted image . Samo, da sva midva v Leonišču, ne v MB. Koliko zarodkov so ti pa vstavili? Meni kar dva.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
24.11.2013 15:51:55   
latka
miklarom, držim pesti, da se pikica tokrat odloči ostati na toplem vse do konca. Super ciklus, pravi zarodek!user posted image Privoščim ti iz srca, saj sem veliko mislila nate.user posted image

Mi pa čakamo, kdaj se naša dvojčka odločita končno spoznati starše in velikega brata, ki ju že nestrpno čaka.user posted image
Smo še doma in smo v 38. tednu.user posted image

Punce, vsem želim veliko sreče, da čim prej pridete do svojih zakladkov. Bodi vztrajne in ne obupat, ker se splača!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
24.11.2013 21:31:01   
tara.81
miklarom pred enim tednom sem ji že pisala in mi je Jasna takrat rekla, da delajo še cel december (samo laboratorij zaprejo po 15. zaradi obnove) in da bom verjetno pošto dobila še letos. user posted image To je bilo vse user posted image . Katera zdravila si pa imela v tem postopku? Res je super, da imata še toliko zamrznjenčkov. user posted image

latka kako lepo, da ste že v 38. tednu, to je pa lep rezultat. Še malček in bo!!! user posted image user posted image A imeni ste že izbrali? user posted image

Kaj pa ostale? A še katera čaka pošto za začetek postopka? Že zdaj se mi vleče, pol se mi bo še bolj po moje, ko bom začela s Femodenom...ko se spomnim koliko težav sem imela z Estrofemom me je kar groza. Upam, da ne bo tokrat tako hudo. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
25.11.2013 15:38:30   
miklarom
tara81 - če ti je sestra Jasna tako odpisala pol boš sigurno dobila verjemi . res pa je da laboratorij vsako leto zaprejo s 15.12. pa do konec leta , po novem letu pa zopet začnejo delati . jaz sem v tem postopku imela najprej femoden tabletke, nato pa sem za čela z injekcijami in sicer Dipherilen in pa gonal

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
25.11.2013 22:40:32   
pikovit
Miiiiikkkklaaa ja pa to je super rezultatuser posted image user posted image user posted image zdej pa naj gre tako kot mora in čisto nič drugače!!!!!!Dost je bilo tega sranja samo še lepe stvari a ne.Lubika držim vse pesti na rokah in nogah user posted image

Vem da nam bo enkrat ratalo user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
26.11.2013 7:49:58   
Radenska_
Ojla punce.

A mi lahko ena pove kako je s čakalno za IVF. Ta teden imava posvet v Mb, pred IVF postopkom (po IUI-ju).
Glede na to da niso omenjali nobenih preiskav več...Kda jbi lahko pričakovala vključite v postopek oziroma dejanski postopek. A je marca preveč optimistočno?

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
26.11.2013 15:58:35   
Radenska_
a mi lahko katera odgovori, ker sem ful neučakana :(

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
26.11.2013 16:21:48   
tara.81
No, sem dobila pošto...ni bila taka kot sem upala. Mislila sem, da sva v čakalni knjigi napisana od prvega posveta in ne...danes sem dobila obvestilo, da sva od prejšnjega tedna na čakalni listi. user posted image user posted image . Po 1 mesecu od 1. posveta so naju vpisali, kar sem zasledila na drugih forumih to pomeni, da bom čakala še ene 3 mesece, da začnem s Femodenom, možno? A res gre vse to lahko tako polžje počasi??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
26.11.2013 16:24:35   
zari
ojla Radenska
No midva sva ponavadi prišla not v roku treh mesecev od posveta, razen poleti dodaš še en mesec, z kontracepskimi tabletami začneš že prej, če se prav spomnimuser posted image . Ker ko si not si not.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?