vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.10.2012 15:08:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Krvni je potrdil nosečnost!Prvi UZ imam 6.11. Me pa še vedno skrbijo ti krči.[sm=smiley13.gif] prvo lep pozdrav punce, sem tudi pred časom trepetala z vami. Smo pa imeli veliko srečo in smo plusek zagledali po prvem IVf-ju. Tako da klepetam sedaj pri januarkah, po PDP 6.1. bo na svet privekala najina prva malčica. še vedno vas spremljam in berem in vam pošiljam nešteto [sm=pikapoka2.gif] za srečo, prav vsaki posebej. latka želela sem pa tebi odgovorit oz.te malo potolažit. Jaz sem imela od punkcije do transferja in potem do konca 2 meseca nosečnosti res hude krče. Mene je včasih vse skupaj tako bolelo, da sem skoraj znorela in ogromno sem zato tudi preležala. Jaz mislim, da ti krči ne pomenijo nič slabega, ampak kolikor vem, samo dobro. To je mogoče tudi blagi znak hiperstimulacije, kar pa itak v večini primerov pomeni, da se je pikica prijela tako fajn, da bo tam kjer mora 9 mesecev tudi ostala. Ti kr lepo mirno in pozitivno naprej, pa boš videla da bo vse ok [sm=bravo.gif]
|
|
|
|