witch -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.10.2012 8:53:42)
|
Punce veliko vas berem in spremljam. latka srečno do konca [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] miklarom [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za naslednje leto, naj bo trinajstka tvoja srečna številka [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Vse, ki čakata [sm=rozacrtici.gif] pa [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Za vsako posebej držim pesti, da vam uspe. Pri nama se je stvar končno začela premikati. Na THL je bilo vse ok. Imam prehodne jajcevode, vse je čisto, tam kje mora biti. Semenčeca ok. Edina stvar, ki ne štima so moje O. Nimam jih [sm=smiley19.gif] Dobila sva napotnico za IUI s klomifenom 2 kroga, enega pa potem z inekcijami. Ker v treh krogih klomifen ni pomagal, mislim, da ne reagiram na njega kot bi mogla. Seveda me pa noben ni spremljal z uz. Tak da imava zdaj en mesec pavze, priprave telesa in psihe, potem pa greva na IUI. LS midva sva doma povedala komaj zdaj ko sem mogla iti v bolnico. Ker sva rekla da je to najina stvar. AMpak je to prišlo malo dlje kot sva mislila in sva delila to s starši. njegovimi in mojimi. Je pa res, da če ne bi z mojimi živela verjetno še ne bi povedala. Zdaj pa sem mogla razložiti kam grem za 3 dni. Pa moji dve kolegici vesta. To je pa vse. Drugim okrog pa nisva razlagala. Čeprav si včasih prav želim. Saj veš... kaj pa vidva čakata, zakaj pa še nimata otrok, čas bi bil, pa....blal bla bla... Takrat me ima da bi povedala.
|
|
|
|