Danes je točno pet let.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Jančika_ -> Danes je točno pet let.... (20.7.2005 21:58:05)

Si komaj nazaj, pa ti že grejo same neumnosti po glavi:)-:)-:)-!

Mi smo pa že spokani, zjutraj pa via Bosna:kuza:. Mater, avto tolk da ne stoji na zadnjih kolesih:)-. Vse nam je ratalo spravit not, še celo stolček za hranjenje:bravo:. Gruntam, kaj bistvenega sem pozabila:zmeden2:.

frutka_ -> Danes je točno pet let.... (20.7.2005 22:08:23)

Jančika to pa je res svojevrsten rekord. Pomagaj še mojemu pri postavljanju le-tega!:(

Sicer pa če imaš otroka v avtu in ne na streha, pa moža ob sebi, potem nisi pozabila ničesar. Vse ostalo lahko kupiš...;)

Jančika_ -> Danes je točno pet let.... (20.7.2005 22:14:32)

Bom dala Izija čez koleno, če bo kaj pomagalo:hudicek:!

Če nam nocoj ukradejo avto, potem imamo samo še en drugega, vse ostalo imetje je not:)-.

frutka_ -> Danes je točno pet let.... (20.7.2005 22:29:10)

hehehehe...tako kot nekoč, ko so vse cule nabasali na voz in šli v Ameriko....no, danes se zgodba ponovi le da imamo konje skrite pod haubo in namesto volov imamo volvote:)-

HuAnita -> Danes je točno pet let.... (20.7.2005 22:42:14)

Ne govori, čisto sem prešvicana zdajle, ko sem pospravljala torbe in rukzake z Balatona. Pismo 4 dnevi, pa avto kot da selimo trgovino s tekstnilom...
Naslednja naložba bo nakup 'trugo' Thule, ups, potovalni kovček za na streho.
Ne bom več delila placa spredaj v avtu s cekarjem, polnim zelenjave, sadja in sladkarij. Sladkarije potem prehitro poidejo:((:pujs: :pujs: :pujs:

snorlax -> Danes je točno pet let.... (21.7.2005 0:03:19)

Bravo Jančika, Zara in vse ostale!:bravo::bravo::bravo: Sicer nisem nikoli kadila, mora bit pa ravno tako težko, kot meni hujšat. Tako, da res iskrene čestitke.:rozica:

L.p.:)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]