Kdaj rezultati amnicenteze (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

stelavita -> Kdaj rezultati amnicenteze (30.6.2010 16:19:35)

Živijo!
Ali je bila katera v zadnjem času na amnicentezi v LJ porodnišnici? Glede na to, da so dopusti, me zanima, ali to vpliva na rok obveščanja o rezultatih? Kakšne izkušnje imate?
Hvala in lep pozdrav.

maca81 -> RE: Kdaj rezultati amnicenteze (1.7.2010 12:54:25)

Meni so rekli nekje 3 tedne. Počitnice ne vplivajo.

Anonimen -> RE: Kdaj rezultati amnicenteze (6.7.2010 5:35:10)

pri meni je trajalo slabe 4 tedne ko so me poklicali. in počitnice ne vplivajo

Katja85 -> RE: Kdaj rezultati amnicenteze (11.7.2010 22:20:20)

jaz imam konec meseca amnio s tem da sem se dogovorila za hitri test oz da mi v enem tednu javijo če je z otročkom vse ok, torej samo če ima  kromosomsko napako ali ne, vse ostalo pa kasneje (v primeru da ni vredu sma se z pratnerjem odločla da ga ne obdržima). je pa res da imava primer dawna v vsakem kolenu (od mojga brat, stric itd...)..tako da mogoče je to vplivalo na hiter dogovor. sicer pa če sem ga jaz dobro razumela te pokličejo zgolj če je kaj narobe oz če še je kaj dodatno potrebno, če je vse ok in potekalo kot bi moglo potem dobiš rezultate v roku 3 tednov (veliko mamic pravi da če jim malo potečnariš po telefonu se zgodi da dabiš tudi v 2 tednih).
vse dobro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kdaj rezultati amnicenteze (12.7.2010 5:28:52)

sicer pa če sem ga jaz dobro razumela te pokličejo zgolj če je kaj narobe oz če še je kaj dodatno potrebno, če je vse ok in potekalo kot bi moglo potem dobiš rezultate v roku 3 tednov (veliko mamic pravi da če jim malo potečnariš po telefonu se zgodi da dabiš tudi v 2 tednih).
vse dobro

res je, da pokličejo le kadar je kaj narobe (pri nas je bilo), ampak mislim, da je odvisno tudi od tega kdaj ti vzamejo plodovno vodo. mislim, da se morajo celice do neke mere razvit, da lahko vse odčitajo in zato pri nekaterih traja mal dlje, pri drugih pa je to hitreje. ampak mislim da je pa 4 tedne max. ko dobiš pošto domov.
jaz sem delala AC v 16. tednu, ko sem imela rezultata in možnost UPN, pa sem bila že v 21. tednu

Stran: [1]