|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje nuhalna svetlin
30.6.2010 14:36:10   
tanja1980
noseča sem drugič in moram na nuhalno, ki pa je moj ginekolog ne izvaja več ( ne vem zakaj)

fora je pa v tem da gremo zdej na dopust za 14 dni in to bosta ravno moj 11 in 12 tedn in v dravljah kjer sem se hotela naročit mi je rekla tista, ki naroča, da me kao v 13 ne more, ker je prepozno...

zdej sem naročena 1 dan 11 tedna in se bojim, da se ne bo nč vidlo in bom vrgla denar stran....potem gremo na morje za 14 dni in ko pridem nazaj bom noseča ze 13 tednov+4 dni....

in takrat naj bi blo ze prepoznio za nuhalno...

kaj ve mislite?
kje je se kak dober center za nuhalno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje nuhalna svetlin
30.6.2010 14:41:34   
Katy78
Kaj pa dr. Strah v Domžalah? Njo ful pohvalijo.

Jaz sem jo drugače imela pri svojem G v Grosuplju, dr. Trampuž, in sem bila ful zadovoljna. Mi je pregled tudi na DVD zapekel.

(odgovor članu tanja1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2010 14:43:40   
Katy78
Aja, pa kolikor se spomnim, če se prav spomnim, 11t in 1 dan ni prekmalu...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2010 14:46:47   
Katy78
Evo, sem našla odgovor od Pušenjaka, in sicer pravi, da se NS dela med 11 tedni 0 dni in 13 tedni 6 dni.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2010 16:16:33   
stelavita
Pozdravljena!
Jaz bi ti priporočala, da greš k Pušenjaku. On je zdravnik s srcem. Ima licenco za merjenje nuhalne svetline. Vzame si potrebni čas in pregled opravi profesionalno.
Lahko pa ti še posname filemček in slike na CD. Jaz sem bila pri njemu in sem bila zelo zadovoljna. Št. za naročanje pri njegovi sestri je 051 321 224.
Veliko sreče.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2010 16:17:04   
tanja1980
hvala za odgovore...v domžalah so an dopustu...:(

ja mogoče res ni prekmalu, samo moj plod je bil na prvem uz za 6 dni manjši, tud menstruacijo imam na 31 dni..zato lahko da bo prekmalu...

mah sej bom itak vidla...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2010 22:12:51   
Isabellabina
Dr.Meglič Petra je tudi usposobljena za NS in ima licenco.Je tudi moja G in je super.Njena številka 01-7245222,je pa v ZD Domžale .

(odgovor članu tanja1980)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?