karmy -> obupna mama (20.7.2005 13:34:00)
|
ne mislim name, ampak na mojo mamo... imamo ene pravne težave, in zgubili bomo hišo v roku 2-3 mescov. problem pa je v tem, da ko omenim življenje v mestu, je ona fulll za... samo da bi fotr najdu šhit varilca za nedoločen čas... ok.. pred parimi tedni je bilo odprto mesto varilca v ljubljani za nedoločen čas, in zanjo mesto prodajalke v cityparku. in kaj ona naredi? paniko, ja kak bomo pa s stanovanjem, pa nočm it u najemniško stanovanje, pa rajš vzamem doživljenski kredit pa kupim hišo bogu za leđima, in da fotr ostane na istem delovnem mestu z bedastim direktorjem..( vsakič k mu pr mojmu fotru ni všeč mu sklesti plačo na pičlih 90 tisočakov) to ni nič! to je izsiljevanje...ampak ne....moja mat noče tega, pa pika.... bolj k ji govorim naj gre u najemniško stanovanje, vsaj za toliko časa, da pride na zeleno vejo, slabš je.. ne pa ne pa ne... in dons pride na idejo da bi rada v mestu živela ampak da bi si kupla 2.5. ali več sobno stanovanje za ušivih 6.5 mio... pa kje boš ti dobil stanovanje za tolk dnarja v mestu ji govorim... pa je še vedn prepričana da bo dubla stanovanje za tako ceno...aja... naj omenim da za tako ceno ona pričakuje luksuzno stanovanje...:zmeden2: in hoče za našo bajto par let staro 20 mio tolarjev a sploh ni v mestu ampak na vasi, k bi ta hiša bolj služila vikendu kakor hiši, kjer bi se dalo živet vsak dan... priznam hiša je izredno lepa, notranjost je vsa poštimana, ampak okolica je pa ubitačna... ni avtobusov, ni trgovin ( najbližja je 15 km stran ), ni šol... kako jo k pameti spravt?
|
|
|
|